طرز تهیه اسنک مرغ
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه اسنک مرغ خانگی خوشمزه با قارچ و پنیر آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
اسنک ها غذا های سریع و خوشمزه ای هستند و با مواد مختلفی از جمله مرغ، گوشت، سوسیس و ژامبون تهیه می شود. این غذای بسیار خوشمزه، علاوه بر اینکه یک میانوعدهی بسیار محبوب بهشمار میرود، بهعنوان یک غذای نسبتا سبک و خوشمزه، در وعدههای اصلی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسنک مرغ با قارچ و پنیر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۴۰۰ گرم
- فیله مرغ ۸ عدد
- فلفل دلمه ۲ عدد
- نان تست ۱۲ عدد
- پنیر پیتزا به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه
برای تهیهی اسنک مرغ ، ابتدا باید فیلههای مرغ را که به صورت نازک برش دادهاید، چند ساعت در داخل پیاز، نمک و فلفل قرار دهید تا خوب مزهدار شوند. سپس فیلهها را در مقدار کمی روغن مایع تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیایند.
در این مرحله، قارچ را نیز به فیلهها اضافه کرده و تفت دهید. بعد از کشیده شدن آب قارچ، فلفل دلمهای ها را نگینی خرد کنید و به مواد خود اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید.
روی نان تست یک لایه از مواد را بریزید و روی مواد را نیز با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید و یک نان تست دیگر روی مواد می گذاریم. در مرحلهی آخر، کف دستگاه ساندویچساز را مقداری چرب کنید و نانها را در داخل آن قرار دهید و در ساندویچساز را ببنید.اسنک شما بعد از ۵ دقیقه آماده است و میتوانید آن را با هر سسی که دوست دارید، نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه اسنک مرغ
-
در صورت تمایل می توانید قبل از تهیه اسنک چهار وجه نان تست را که لایه ای ضخیم دارد را با چاقوی اره ای برش دهید تا اسنک لطیف تری داشته باشید.
- نان تست مورد استفاده باید تازه و لطیف باشد تا داخل دستگاه ساندویچ ساز شکننده نباشد.
-
اگر دستگاه ساندویچ ساز در دسترس ندارید تابه ای را گرم کنید اسنک را داخل آن گذاشته و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و بعد از چند دقیقه اسنک را برگردانید تا پنیر آن به خوبی آب شود و بعد نوش جان کنید.