طرز تهیه بورک پنیر
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه بورک پنیر ، یک میان وعده لذیذ و پرطرفدار آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
بورک یکی از غذاها و میان وعده های بسیار پرطرفدار در کشور ترکیه است که با انواع طعم ها چون بورک مرغ، گوشت، اسفناج، پنیر و… و در انواع مدل ها تهیه می شود. مدل پیچیدن بورک ها بسیار متنوع است و طبق سلیقه می تواند رولی، ساده و… باشد.
بورک پنیر یکی از خوشمزه ترین انواع بورک است و به راحتی تهیه می شود. این بورک یک میان وعده بسیار خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه بورک پنیر را به روشی متفاوت و ساده به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- خمیر یوفکا یک بسته
- پنیر سفید صبحانه نصف یک عدد
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- شیر نصف فنجان
- کره آب شده نصف فنجان
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- سیاهدانه به مقدار لازم
طرز تهیه بورک پنیر
برای تهیه این بورک خوشمزه ابتدا ظرفی ترجیحا مستطیل شکل و مناسب فر انتخاب کنید. خمیر یوفکاها را با قیچی و یا دست به قطعات کوچک مربعی برش دهید و درون ظرف بریزید.
در کاسه ای کوچک ۳ عدد از زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. سپس شیر و کره آب شده را نیز به تخم مرغ ها بیفزایید و هم بزنید.
حالا مواد تخم مرغی را به ظرف خمیر یوفکاها اضافه کنید. خمیرهای یوفکا را به خوبی زیر و رو کنید تا تمام آنها به مواد تخم مرغ آغشته و تر شوند.
روی تخته یا یک ظرف پنیر سفید صبحانه را به قطعات کوچک مربعی برش بزنید. سپس پنیرهای برش خورده را نیز داخل ظرف خمیر یوفکاها بریزید. مجدد مواد را خوب زیرو رو کنید تا پنیرها لابه لای خمیر یوفکاها پخش شود. (مقدار پنیر به دائقه شما بستگی دارد. اما هرچه پنیر بیشتر باشد بورک خوشمزه تری خواهید داشت).
در این مرحله روی بورک را با پشت قاشق کمی صاف و مرتب می کنیم. سپس یک عدد زرده تخم مرغ باقی مانده را کامل روی سطح بورک رومال کرده و مقداری سیاهدانه روی آن می پاشیم.
ظرف بورک را به مدت حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقهدر دمای ۱۷۰ درجه فر قرار می دهیم تا آماده شود. برای اینکه روی بورک برشته شود حتما فن فر را روشن کنید و یا چند دقیقه آخر پخت گریل فر را روشن کنید.
بورک پنیر خوشمزه شما آماده است. اجازه دهید خنک شود و سپس آن را به قطعات دلخواه برش دهید. این بورک را می توانید برای صبحانه، میان وعده و یا یک غذای سبک سرو کنید.
چند نکته
- این بورک مانند بورک معروف ترکیه ای به نام “سو بورکی“ است. با این تفاوت که در سو بورکی، ورقه های یوفکا برش داده نمی شود و به صورت لایه ای و حالت چروک در ظرف چیده می شود.
- مواد بورک سلیقه ای است، می توانید کمی اسفناج پخته شده و یا جعفری خرد شده نیز به مواد بورک اضافه کنید.
- مقدار کره در این بورک اختیاری است. هرچه قدر کره بیشتری استفاده کنید بورک لذیذ تر و خوشمزه تری خواهید داشت.
- دمای فرهای مختلف متفاوت است، بنابراین حواستان به پخت بورک باشد، ممکن است زمان بیشتر یا کمتری نیاز باشد.
- برای اینکه بورک به کف ظرف نچسبد، می توانید ابتدا کف آن را با روغن کمی چرب کنید.
- برای روی بورک می توانید از مخلوط سیاهدانه و کنجد استفاده کنید.
مقالات بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه گوش فیل خانگی خوشمزه
- طرز تهیه حلوای گردو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
- طرز تهیه حلوا زنجبیل تبریزی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه مسقطی زعفرانی ، دسر لذیذ شیرازی
- طرز تهیه سوهان توری با کنجد ، خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی با طعمی بی نظیر
- طرز تهیه زولبیا و بامیه ترد خانگی