طرز تهیه سالاد گل کلم
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد گل کلم ، یکی از سالادهای محبوب بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. یکی از سالادهای معروف و مجلسی و در عین حال مقوی سالاد گل کلم می باشد.
سالاد گل کلم سالادی ساده و خوشمزه و از سالادهای بسیار مقوی است که طبق سلیقه با مواد متنوعی ترکیب می شود. در ادامه طرز تهیه سالاد گل کلم خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- گل کلم نصف یک عدد
- فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
- پیازچه ۴ ساقه
- خیار ۲ عدد
- هویج ۲ عدد
- ذرت ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی ۱ عدد (اختیاری)
- کلم بروکلی ۱ پیمانه (اختیاری)
- شوید تازه ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد گل کلم
برای تهیه سالاد گلم کلم خوشمزه، ابتدا گل کلم را شسته و به صورت گل های کوچک خرد می کنیم. در ادامه داخل یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
در این مرحله گل کلم را درون یک آبکش فلزی قرار می دهیم، سپس آبکش را روی دهانه قابلمه قرار می دهیم تا گل کلم ها را به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز شوند. (بخار پز کردن گل کلم اختیاری است و می توان گل کلم را به صورت خام هم استفاده کرد).
در این مرحله خیار و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه ذرت به کاسه حاوی دیگر مواد اضافه می کنیم. (حواستان باشد آب کنسرو ذرت را خوب تخلیه کنید). هویج را نیز با دندانه های ریز رنده، رنده کنید و به ظرف سالاد اضافه کنید.
در این مرحله اگر تمایل دارید از کلم بروکلی و گوجه فرنگی هم استفاده کنید، گوجه را ریز خرد کنید و کلم بروکلی ها را به تیکه های کوچک تقسیم کنید و آنها را نیز به ظرف سالاد اضافه کنید. (کلم بروکلی را نیز مانند گل کلم می توانید هم به صورت خام اضافه کنید و یا اینکه کمی آن را بخارپز یا آبپز کنید).
در ادامه برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به همراه، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی کوچک ترکیب می کنیم. سپس سس را به کاسه سالاد اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در ادامه شوید را به صورت کاملا ریز خرد می کنیم و با مواد سالاد به خوبی مخلوط می کنیم.
پس از اینکه سالاد به طور کامل آماده شد، روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد هم بروند.
نکات مهم
- در صورتی که شوید تازه در دسترس نداشته باشید، می توانیم از شوید خشک شده استفاده کنید.
- همچنین می توان به جای شوید از جعفری تازه خرد شده استفاده کرد.
- در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از کنسرو ذرت، مقداری ذرت را به صورت آبپز یا بخارپز به سالاد اضافه کنید.
- مواد این سالاد بسیار متنوع است، می توانید طبق ذائقه و سلیقه خود آنها را حذف و یا اضافه کنید.
- نوعی از سالاد گل کلم را می توان با مقداری دانه انار و گردو خرد شده تهیه کرد. انار به ظرف سالاد زیبایی میبخشد.
- همچنین می توانید از یک عدد پیاز متوسط قرمز خلالی شده نیز در سالادتان استفاده کنید.
- برای داشتن سالاد رژیمی، بهتر است به جای استفاده از سس مایونز که دارای کالری بالایی می باشد، از ترکیب ماست کم چرب،آب لیمو ترش،روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه استفاده کنیم.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد کاهو خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو خوشمزه با طعمی عالی
- طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی و نکات آن
- طرز تهیه سالاد کلم خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه و مجلسی با کشمش
- طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی ساده، رژیمی و خوشمزه
- طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص