طرز تهیه سس چیلی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس چیلی خانگی و تند آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سس چیلی یکی از سس های بسیار خوشمزه بر پایه گوجه فرنگی و فلفل قرمز است که اصالتی تایلندی دارد و علاقهمندان به طعم تند و شیرین را به خود جذب میکند. این سس خوشمزه را میتوانید همراه با انواع غذاها سرو کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید. میتوانید از این سس برای سرو انواع سوخاری، غذای گوشتی، عذاهایی دریایی، پیتزا، لازانیا و مرغ بندری و … استفاده کنید. سس چیلی را می توانید در کوتاه ترین زمان و با کمترین مواد اولیه تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سس چیلی بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری
- سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری
- فلفل قرمز خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان
- سس کچاپ ۶ ق غذا خوری
- نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری
- شکر ۱ لیوان
- سرکه ۱/۲ لیوان
- آب ۱ و ۱/۸ لیوان
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سس چیلی
ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاپ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.
سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. نوش جان