طرز تهیه پولکی کنجدی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پولکی کنجدی خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پولکی کنجدی یکی از سوغاتیهای اصفهان است که همراه با چایی آن را سرو میکنند و در طعمهای مختلفی در بازار وجود دارد. جالب است بدانید که این خوراکی شیرین و خوشمزه را میتوانید به سادگی در منزل تهیه کنید، تنها چیزی که نیاز دارد، صبر، حوصله و دقت است. پولکی جز دسته نبات قرار دارد و بسیار خوشمزه می باشد. در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه پولکی کنجدی بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه پولکی کنجدی
- شکر ۱/۲ پیمانه
- کنجد به مقدار لازم
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۱۵ گرم
- زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
کره، عسل و شکر را داخل قابلمه ای کوچک ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و روان شود. بعد از قوام آمدن مخلوط، زعفران را به آن اضافه کنید.
بعد از آن که زعفران اضافه کردید، کنجد را اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا مغز پخت شود. زیر حرارت را کم کنید.
داخل یک سینی استیل را کمی چرب کنید. مخلوط را قاشق قاشق به شکل مورد نظر روی آن بریزید. چند دقیقه صبر کنید تا مخلوط روی سینی سفت شود و بعد با کاردک یا قاشق یا دست آن را از روی سینی جدا کنید. نوش جان
طرز تهیه پولکی کنجدی با سرکه
مواد لازم
- شکر ۲۰۰ گرم
- آب ۱۰۰ میلی لیتر
- سرکه سفید ۵ قاشق غذاخوری
- کنجد به اندازه دلخواه
- پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
در تابه ی تفلون نچسب شکر، سرکه و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید. گاهی ظرف را تکان دهید تا محتویات به خوبی مخلوط شوند. سپس به آن ها زمان دهید تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشند و آب آن تبخیر شود و شربت قوام بیاید و غلیظ شود.
در این مرحله کنجد و پودر هل را اضافه کنید و با سایر مواد به هم بزنید. مجددا ۵ دقیقه ی دیگر اجازه دهید تا مواد بجوشند. کمی از مواد را داخل یک ظرف آب سرد بریزید و آن را زیر دندان چک کنید. اگر ترد بود می توانید آن را از روی گاز بردارید و اگر هنوز به دندان می چسبید همچنان باید رو حرارت باشد.
کف یک سینی فویل آلومینیوم پهن کنید و با یک قاشق مرباخوری پولکی ها را به صورت دایره ای روی آن بریزید و به آن شکل دهید و اجازه دهید تا کامل سرد شود. بعد از سرد شدن پولکی ها آن ها خیلی راحت با کمی فشار انگشت تان به آن ها از ظرف جدا می شوند. نوش جان