طرز تهیه چیز کیک باقلوا
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک باقلوا ترکیه ای و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک باقلوا یکی از خوشمزه ترین و بهترین طعم ها می باشد که می توانید آن را تست کنید. طعم باقلوا استانبولی در کنار طعم پنیر که آغشته به شهد است طعم بی نظیری را ایجاد کرده است. برای تهیه این چیز کیک به یک قالب کمربندی نیاز دارید که بتوانید مانند دیگر چیز کیک ها آن را تهیه کنید. باقلوا چیز کیک طعم بسیار عالی دارد که در دور همی ها و مناسبتهای مختلف مانند یلدا می توان باقلوا چیز کیک را درست کرد. در ادامه طرز تهیه چیز کیک باقلوا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک باقلوا
- پنیر خامهای ۴۰۰ گرم
- خامه پر چرب نصف پیمانه
- رنده پوست لیمو ۱ قاشق مرباخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- مغزیجات ۳۰۰ گرم
- کره آب شده ۷۰ گرم
- خمیر یوفکا (ترجیحا مخصوص باقلوا)
مواد لازم برای تهیه شربت چیز کیک
- شکر یک پیمانه
- آب یک پیمانه
- لیموترش یک برش
- هل سه عدد
- زعفران دم کرده دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برای تهیه چیز کیک باقلوا ابتدا شکر را به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و یک برش لیمو به همراه هل و زعفران دم شده به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه زمان بدهید تا مواد ریز بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید.
گردو و پسته را خرد کنید (مغزها را به اندازهای خرد کنید که زیر دندان احساس شود). سپس مغزهای خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و پنج قاشق غذاخوری از شربت را روی مغزها بریزید و هم بزنید.
در این مرحله کف قالب را با کره چرب کنید. سپس هر لایه از خمیر یوفکا را تا بزنید و کف قالب بچینید و روی هر لایه را با فرچه کره آب شده بزنید. دقت کنید که اضافههای خمیر باید از قالب بیرون بزند. همه لایههای خمیر یوفکا را به همین ترتیب داخل قالب بچینید تا کف قالب کامل پوشیده شود.
برای آماده کردن مواد میانی پنیر خامهای و شکر را داخل یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس به دلخواه کمی پوست لیموی رنده شده و خامه را اضافه کنید و مواد را دوباره با همزن بزنید. در ادامه تخممرغها را به مواد پنیری اضافه کنید و حدود دو تا سه دقیقه با همزن مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
کمی از مغزهای خرد شده را روی خمیر بریزید. سپس مایه چیزکیک را داخل قالب بریزید و سطح مواد را با لیسک صاف کنید. دوباره کمی از مغزهای خرد شده روی مایه چیزکیک بریزید و سپس قسمتهای خمیر یوفکا که خارج از قالب هست را برگردانید و روی مواد را با خمیر بپوشانید.
سپس با فرچه روی خمیر را کره آب شده بمالید و قالب را داخل فر از قبل گرم شده بذارید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه قالب را از فر خارج کنید و روی چیزکیک فویل بپیچید و دوباره داخل فر بگذارید تا ادامه پخت انجام شود.
وقتی که زمان پخت کامل شد، چیز کیک باقلوا را از فر خارج کنید و شربت را روی چیز کیک بریزید و بقیه مغزهای خرد شده را روی آن بپاشید. سپس حدود پنج تا شش ساعت زمان بدهید تا کاملا خنک شود و سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید. نوش جان.