طرز تهیه کیک نارگیلی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک نارگیلی یکی از خوش طعم و خوش عطر ترین کیک های پذیرایی است که می توانید آن را با رعایت نکاتی ریز با بهترین کیفیت تهیه کنید و از نوش جان کردن آن لذت ببرید. برای تهیه کیک نارگیلی ساده و بسیار خوشمزه در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد ۲ پیمانه
- پودر نارگیل ۱ پیمانه
- شکر ۱ و ۱/۳ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ ق غذا خوری
- وانیل نوک ق چای خوری
- آب جوش ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود و تمام مواد اولیه را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند.
سپس زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه ریخته و با دور تند همزن برقی بزنید تا کف کند سپس نیمی از شکر دستور را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که ظرف را برمی گردانید از ظرف بیرون نریزد.
زرده ها را به همراه مابقی شکر و وانیل داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا کمی کشدار و کرم رنگ شود سپس در ادامه به ترتیب شیر و روغن را اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید در انتها آب جوش را اضافه کنید و خیلی سریع به همزدن ادامه دهید تا از روان بودن خارج شود و کمی کشدار شده باشد.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک می کنیم تا سبک شود سپس آرد الک شده را طی ۳ مرحله به زرده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید سپس پودر نارگیل را نیز اضافه کنید و به آرامی هم بزنید در انتها سفیده تخم مرغ را به آرامی در یک جهت به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
کف قالب را چرب کنید و یا کاغذ روغنی قرار دهید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا زمانی که خلال دندان را در کیک فرو می کنید تمیز خارج شود سپس از قالب خارج کنید و روی کیک را با پودر نارگیل یا شکلات ذوب شده تزئین کنید. نوش جان