طرز تهیه کیک پسته
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک پسته خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک پسته یکی از کیک های بسیار خوشمزه و خوش رنگ و مقوی می باشد که میتوانید به راحتی در منزل برای عصرانه کنار یک فنجان چای آماده کنید و لذت ببرید. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه کیک پسته در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- آرد ۲ پیمانه
- پودر پسته ۱پیمانه
- تخم مرغ ۶ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- کره ۱۲۵ گرم
- شیر ۱ چهارم پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- پودر هل ۱ ق چای خوری
طرز تهیه کیک پسته
ابتدا باید تمام مواد کیک را داخل دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند قبل از مخلوط کردن آرد ۲ ق غذا خوری از آن بردارید و با پودر پسته ترکیب کنید و جدا بگذارید.
سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا هوادهی آرد انجام شود و در ادامه فر را روشن کنید تا با دمای ۱۸۰ درجه گرم شود.
در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ ها را به دقت جدا کنید حالا سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خامه ای و فرم گرفته شود سپس سفیده را داخل یخچال قرار دهید تا خنک باقی بماند.
کره نرم شده در دمای محیط را به همراه شکر مخلوط کنید با همزن برقی بزنید تا کمی کره روشن شود سپس دانه دانه زرده ها را اضافه کنید و با افزودن هر کدام از زرده ها باید ۱ دقیقه مواد را هم بزنید. در ادامه نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه نیمی از شیر را نیز اضافه کنید و هم بزنید سپس مابقی آرد و شیر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس پودر پسته با آرد مخلوط شده را به همراه پودر هل تازه اضافه کنید و هم بزنید حالا سفیده ها را به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید نباید پف مواد گرفته شود.
مواد را باید به آرامی در یک جهت هم بزنید تا یکدست شود سپس قالب مورد نظر را چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید و داخل فر گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شود. نوش جان.