طرز تهیه بروانی شکلاتی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه بروانی شکلاتی خوشمزه و پرطرفدار آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

بروانی (brownie) یک نوع کیک شکلاتی محسوب می شود که بافتی متراکم و کمی حالت خیس دارد. این کیک نسبت به کیک های دیگر کمی سنگین تر می باشد، به همین دلیل این کیک را با ضخامت کمتر و در ابعاد کوچیک تر درست می کنند. براونی از دسرهای شکلاتی پرطرفدار آمریکایی است و بافتی ما بین کیک و شیرینی دارد. در ادامه با آموزش این کیک خوشمزه همراه ما باشید.

طرز تهیه بروانی شکلاتی

مواد لازم

  • شکلات تلخ و شیرین ۱۵۰ گرم
  • کره بدون نمک یک‌ دوم پیمانه (۱۱۳ گرم)
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری (۱۵گرم)
  • شکر یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • وانیل یک قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • آرد سه‌ چهارم پیمانه (۹۵ گرم)
  • نمک یک ‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بروانی

فر را روشن کرده و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید. کف قالب خود را چرب کرده و کاغذ روغنی در ظرف پهن کرده به‌ نحوی که دیوارها پوشیده شوند.

شکلات‌‌ها، کره و وانیل را درون کاسه‌ای استیل ریخته و روی بخار آب می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا زمانی‌که مواد آب شده و یکدست شوند. سپس تخم‌مرغ‌ ها و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن می‌زنیم تا سفید و یکدست شوند.

مواد خشک (پودر کاکائو، آرد و نمک) را با هم مخلوط می‌کنیم و کم‌کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم.

سپس مواد شکلاتی را به مخلوط تخم مرغ و آرد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس درون قالب می‌ریزیم و برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر می‌گذاریم.

خواندن
طرز تهیه کرم باواریا ، دسر خوشمزه فرانسوی

پس از درآوردن از فر، بروانی را به‌ مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا کاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو می‌کنیم. نوش جان