طرز تهیه کیک چهار مغز
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کیک چهار مغز ، یکی از خوشمزه ترین کیک های بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
کیک ها یکی از بهترین و پرطرفدارترین دسرها برای یک عصرانه دلچسب در تمام دنیا هستند. تنوع پخت کیک ها بسیار زیاد است. نوع خانگی کیک ها اما، بسیار محبوب تر است. یکی از کیک های بسیار خوشمزه کیک چهار مغز یا کیک شربتی است.
کیک چهار مغز از جمله کیک هایی می باشد که نه تنها شیک و مجلسی است بلکه طعم و عطری بسیار عالی دارد. این کیک که شامل ۴ مغز می باشد، یکی از بهترین انتخاب ها برای عصرانه و مهمانی های شماست. در ادامه طرز تهیه کیک چهار مغز مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- پودر مغز بادام، پسته، گردو و فندق ۱ پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- روغن ۱/۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- گلاب ۱ قاشق غذاخوری
- پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
- پودر پسته، خلال پسته و گل محمدی برای تزئین
مواد لازم برای شربت کیک
- گلاب ۱/۲ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
طرز تهیه کیک چهار مغز
برای تهیه کیک چهارمغز خوش عطر و طعم، ابتدا در ظرفی تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی می زنیم. سپس گلاب، شیر و روغن را به مواد تخم مرغ افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
در این مرحله آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم و روی مواد کیک الک می کنیم و با یک لیسک مواد را در یک جهت به آرامی به خورد هم می دهیم تا کاملا یکدست شوند. حالا پودر چهار مغز را به مواد کیک می افزاییم و مخلوط می کنیم تا مواد کیک کاملا یکدست شود.
قالب کیک را با روغن چرب کرده و بعد آردپاشی می کنیم (یا کاغذ روغنی می اندازیم). سپس مواد آماده شده کیک را داخل قالب ریخته و سطح مواد را خوب صاف می کنیم و کیک را داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه می پزیم.
بعد از گذشت تقریبا ۴۰ دقیقه کیک را با یک سیخ چوبی تست کنید اگر کاملا پخته شده بود از داخل فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، گلاب، آب و شکر را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید. شربت باید کمی رقیق تر از شربت افرا باشد و وقتی هنوز گرم است آن را روی کیک بریزید و کیک را با پودر پسته تزئین کنید.
چند نکته
- آرد را حتما ۳ مرتبه الک کنید.
-
در شهد کیک به دلخواه می توانید از کمی زعفران هم استفاده کنید.
-
برای تهیه کیک چهار مغز هم میتوانید مانند دستور بالا مغزها را درون مایه کیک بریزید و بعد کیک را بپزید. یا اینکه در پایان پخت کیک مغزها را کمی تفت داده و به همراه شهد به صورت رویه، روی سطح کیک بریزید.
- تزئین روی کیک سلیقه ای است، می توانید از پودر پسته، یا خلال مغزها و یا انواع مغز خرد شده استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه شیرینی قرابیه خوشمزه به روش اصیل تبریزی
- طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کیک روانی ترکیه با شربت مخصوص
- طرز تهیه کیک روانی پرتقالی ، کیک خوشمزه ترکی