طرز تهیه کیک کدو حلوایی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک کدو حلوایی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک کدو حلوایی یکی از کیکهای خوش رنگ و خوش طعم پاییزی است که به دلیل داشتن کدو بسیار مغذی و در عین حال دارای طعمی دلچسب است. کدو حلوایی یکی از صیفی جات خوشمزه و مقوی است که خوراکی های زیادی می شود با آن درست کرد. یکی از این خوشمزه ها کیک کدو حلوایی هست. برای مشاهده آموزش کامل این کیک در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- پوره کدو حلوایی ۲ لیوان
- آرد ۳ لیوان
- شکر ۱ و ¼ لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- شیر ½ لیوان
- روغن مایع ۱ لیوان
- وانیل ۱ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر هل و پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص کیک
- پوره کدو حلوایی نصف پیمانه
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- خامه ۲ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ پیمانه
- وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به کاسه اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا ترکیب تخم مرغ سفید و پف دار شود.
در این مرحله روغن را به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
حالا با همزن برقی مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر هل و دارچین درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس ۲ مرتبه الک می کنیم.
در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر هل و دارچین را مجددا درون الک می ریزیم و این بار روی مخلوط تخم مرغ طی ۳ مرحله الک می کنیم. در ادامه با کمک لیسک مواد را به صورت دورانی از یک سمت مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس با مقداری روغن درون آن را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.
در این مرحله مایه کیک را درون قالب مورد نظر می ریزیم، سپس چند بار محکم قالب را روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک و حباب ها از بین برود. در ادامه قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت ۴۰ – ۵۰ دقیقه قرار دهید (در ۳۰ دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید).
پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید، کیک کدو حلوایی را میتوانید ساده برش بزنید و سرو کنید یا با شکلات و … تزئین کنید. سرو این کیک به همراه شیر داغ یا قهوه بهترین گزینه است.
طرز تهیه سس
ابتدا پوره کدو حلوایی را همراه با شکر و نصف شیر توی دستگاه مخلوط کن بریزید و چند ثانیه بزنید تا یکدست شود.
حالا نشاسته ذرت را همراه با باقی مانده شیر توی یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار بدهید و هم بزنید تا نشاسته کاملا در شیر حل شود.
سپس پوره کدو حلوایی را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط اجاق به صورت مداوم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
حالا اجاق را خاموش کنید و خامه و وانیل را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کمی از حرارت بیفتد. در مرحله آخر سس را به صورت گرم روی کیک کدو حلوایی که حسابی خنک شده است، بریزید و کیک را همراه با چای یا قهوه سرو کنید.