طرز تهیه کیک گردویی کرمدار
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک گردویی کرمدار خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک جزو دسرهای محبوب همه افراد است و انواع مختلفی دارد مانند کیک ساده وانیلی،کیک زعفرانی،کیک نارگیلی و….کیک گردویی یکی از کیک های خوشمزه است که کرم مخصوص ان این کیک را بی نظیر کرده است و بافت و طعم فوق العاده عالی دارد.
مواد لازم برای کیک
آرد: ۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱/۲ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
ماست شیرین یا شیر: ۱/۲ پیمانه
گردو خرد شده: ۱/۲ پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
هل (اختیاری): ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم
شیر: ۲ پیمانه
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
کره: ۲۰ گرم
طرز تهیه
مرحله اول: فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود در ادامه آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و در کاسه جداگانه تخم مرغ ها، شکر، وانیل و هل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم: پس از ۱۰ دقیقه هم زدن روغن و ماست را اضافه کرده و مجدداً ۱ دقیقه هم بزنید سپس مواد خشک را طی سه مرحله به مواد تر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید در این مرحله نیازی به استفاده از همزن نیست و با لیسک به ارامی مخلوط کنید.
مرحله سوم: گردوهای خرد شده را اضافه کنید و قالب کیک را چرب کرده و مواد را در آن بریزید و یک خلال چوبی روی سطح کیک بکشید تا حبابی نداشته باشد.
مرحله چهارم: کیک را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید و بعد از ۴۰ دقیقه چنگال را داخل کیک فرو برده و اگر چیزی به آن نچسبید کیک پخته شده است.
مرحله پنجم: شیر، شکر،تخم مرغ، نشاسته ذرت را در قابلمه ای بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
مرحله ششم: بعد از غلیظ شدن، حرارت را خاموش کنید و وانیل و کره را اضافه کنید.
مرحله هفتم: کیک پخته شده را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شود و کرم نشاسته ذرت که خیلی داغ نیست را روی کیک بریزید و صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا کرم خودش را بگیرد نوش جان.
طرز تهیه کیک گردویی کرمدار خوشمزه و لذیذ