طرز تهیه پاستا آلفردو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پاستا آلفردو یا پنه یکی از خوشمزه ترین، معروفترین و سریعترین غذاها برای تهیه در خانه است که می توانید آن را با ترکیب ها و سس های مختلفی مثل آلفردو آماده کنید. طرز تهیه پاستا آلفردو ساده است و مواد اولیه آن معمولا به راحتی در دسترس هستند.
سس آلفردو یکی از سسهای محبوب ایتالیایی است و به روشهای مختلفی تهیه میشود که اصیلترین آنها تنها شامل خامه و شیر است. اما زمانیکه در دستور تهیه پاستا آلفردو، قارچ، مرغ یا سبزیجات را به این سس اضافه کنید، دنیایی از مزههای شگفتانگیز را تجربه خواهید کرد، در ادامه با طرز تهیه پاستا آلفردو به روشهای مختلف همراه ما باشید.
روش اول: پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم پاستا (پنه، فتوچینی، یا نوع دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۵۰ گرم کره
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۱/۴ پیمانه آرد
- ۳ پیمانه شیر
- ۱ پیمانه خامه پرچرب
- ۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۱/۴ پیمانه جعفری تازه خرد شده (اختیاری)
- ۲۰۰ گرم سینه مرغ پخته شده یا گریل شده
- ۱/۲ پیمانه قارچ خرد شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول: یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت زیاد به جوش برسانید. ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب اضافه کنید. پاستا را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
مرحله دوم: در حالی که پاستا در حال پخت است، سس آلفردو را آماده کنید. کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
مرحله سوم: آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا با کره مخلوط شود و به تدریج شیر را به تابه اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود.
مرحله چهارم: خامه، ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
مرحله پنجم: جعفری خرد شده (اختیاری) را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم: در تابه ای دیگر سینه مرغ را با کمی کره تفت دهید تا دو طرف ان تغییر رنگ دهد و بعد از پخت مکعبی خرد کنید.
مرحله هفتم: در همان تابه قارچها را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس مرغ و قارچ را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله هشتم: پاستا پخته شده را آبکش کنید و به سس آلفردو اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس آغشته شود در اخر ۱/۲ پیمانه باقی مانده پنیر پارمزان را روی پاستا بریزید و نوش جان کنید.
روش دوم: پاستا آلفردو کلاسیک
مواد لازم
- ۴۰۰ گرم پاستا (پنه، فتوچینی، یا نوع دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۵۰ گرم کره
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۱/۴ پیمانه آرد
- ۳ پیمانه شیر
- ۱ پیمانه خامه پرچرب
- ۱ ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۱/۴ پیمانه جعفری تازه خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
مرحله اول: یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت زیاد به جوش برسانید. ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب اضافه کنید. پاستا را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
مرحله دوم: در حالی که پاستا در حال پخت است، سس آلفردو را آماده کنید. کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود سپس آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا با کره مخلوط شود.
مرحله سوم: به تدریج شیر را به تابه اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود.
مرحله چهارم: خامه، ۱ پیمانه پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود در ادامه جعفری خرد شده (اختیاری) را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم: پاستا پخته شده را آبکش کنید و به سس آلفردو اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس آغشته شود.
روش سوم: پاستا آلفردو با سبزیجات
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم پاستا (پنه، فتوچینی، یا نوع دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۵۰ گرم کره
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۱/۴ پیمانه آرد
- ۳ پیمانه شیر
- ۱ پیمانه خامه پرچرب
- ۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۱/۴ پیمانه جعفری تازه خرد شده (اختیاری)
- ۲ پیمانه سبزیجات دلخواه شما (مانند بروکلی، اسفناج، قارچ، فلفل دلمه ای، یا گوجه فرنگی)
- ۱/۴ پیمانه روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول: یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت زیاد به جوش برسانید. ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب اضافه کنید. پاستا را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
مرحله دوم: در حالی که پاستا در حال پخت است، سس آلفردو را آماده کنید. کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود سپس آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا با کره مخلوط شود.
مرحله سوم: به تدریج شیر را به تابه اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا سس صاف و غلیظ شود.
مرحله چهارم: خامه، ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود سپس جعفری خرد شده (اختیاری) را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم: سبزیجات دلخواه خود را خرد کنید و سبزیجات را در تابه ای با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند در ادامه نمک و فلفل سیاه را به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم: پاستا پخته شده را آبکش کنید و به سس آلفردو اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس آغشته شود.
مرحله هفتم: سبزیجات تفت داده شده را به پاستا و سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند در اخر ۱/۲ پیمانه باقی مانده پنیر پارمزان را روی پاستا بریزید.
روش چهارم: پاستا آلفردو با سس گوجه فرنگی
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم پاستا (پنه، فتوچینی، یا نوع دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۵۰ گرم کره
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۱/۴ پیمانه آرد
- ۲ پیمانه شیر
- ۱ پیمانه خامه پرچرب
- ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۱/۴ پیمانه جعفری تازه خرد شده (اختیاری)
- ۱/۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (خانگی یا آماده)
- ۱/۴ پیمانه آب
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ حبه سیر رنده شده
- ۱/۴ قاشق چایخوری ریحان خشک
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول: یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت زیاد به جوش برسانید. ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب اضافه کنید. پاستا را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
مرحله دوم: در حالی که پاستا در حال پخت است، سس آلفردو را آماده کنید. کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود سپس آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا با کره مخلوط شود.
مرحله سوم: به تدریج شیر را به تابه اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا سس صاف و غلیظ شود در ادامه خامه، ۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود حالا جعفری خرد شده (اختیاری) را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: در تابه ای جداگانه، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
مرحله پنجم: سس گوجه فرنگی، آب، ریحان خشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به جوش برسانید.
مرحله ششم: حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا سس کمی غلیظ شود.
مرحله هفتم: پاستا پخته شده را آبکش کنید و به سس آلفردو اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس آغشته شود.
مرحله هشتم: سس گوجه فرنگی را به پاستا و سس آلفردو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند و در اخر۱/۴ پیمانه باقی مانده پنیر پارمزان را روی پاستا بریزید.
روش پنجم: پاستا آلفردو رژیمی
مواد لازم
- ۳۰۰ گرم پاستا (پنه، فتوچینی، یا نوع دلخواه)
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۱/۴ پیمانه آرد
- ۲ پیمانه شیر کم چرب یا شیر بادام
- ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان کم چرب رنده شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۱/۴ پیمانه جعفری تازه خرد شده (اختیاری)
- ۱ سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
- ۱ پیمانه قارچ خرد شده
- ۱/۲ پیمانه بروکلی بخارپز شده
طرز تهیه
مرحله اول: یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت زیاد به جوش برسانید. ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آب اضافه کنید. پاستا را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
مرحله دوم: در حالی که پاستا در حال پخت است، سس آلفردو رژیمی را آماده کنید. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود سپس آرد را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا با روغن زیتون مخلوط شود.
مرحله سوم: به تدریج شیر کم چرب یا شیر بادام را به تابه اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا سس صاف و غلیظ شود حالا پنیر پارمزان کم چرب رنده شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
مرحله چهارم: جعفری خرد شده (اختیاری) را اضافه کنید و هم بزنید در ادامه مرغ پخته شده و ریش ریش شده، قارچ خرد شده و بروکلی بخارپز شده (اختیاری) را به سس اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تامخلوط شوند.
مرحله پنجم: پاستا پخته شده را آبکش کنید و به سس آلفردو رژیمی اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل با سس آغشته شود.
نکات تکمیلی
۱- برای داشتن سس آلفردو رژیمیتر، میتوانید از شیر بدون چربی یا شیر بادام بدون شیرینی استفاده کنید.
۲- میتوانید از پنیر پارمزان کم چرب یا پنیر ریکوتا کم چرب برای تهیه سس استفاده کنید.
۳- به جای مرغ، میتوانید از ماهی قزل آلا یا میگو پخته شده نیز در این غذا استفاده کنید.
۴- برای افزایش فیبر و مواد مغذی غذا، میتوانید از سبزیجات دیگری مانند اسفناج، فلفل دلمه ای یا کدو حلوایی نیز در سس استفاده کنید.
۵- میتوانید از نان تست سبوس دار در کنار این غذا استفاده کنید.
۶- میتوانید از هر نوع پاستایی که دوست دارید برای این غذا استفاده کنید.
۷- اگر سس آلفردو شما خیلی غلیظ شد، میتوانید با اضافه کردن کمی شیر یا آب آن را رقیق کنید.
۸- میتوانید به سس آلفردو خود هر نوع ادویه یا سبزیجات معطری که دوست دارید اضافه کنید.
۹- برای طعم دادن به سس آلفردو میتوانید از فلفل قرمز، فلفل پاپریکا، یا پودر سیر استفاده کنید.
۱۰- مراقب باشید که سس آلفردو را بیش از حد نپزید، زیرا ممکن است سفت شود.
۱۱- پنیر پارمزان را به تدریج به سس اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود و سس غلیظ شود.