طرز تهیه سوپ هویج
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ هویج خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ هویج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مفید ایرانی است که بیشتر به صورت تقویتی و برای درمان بیماری هایی مثل سرماخوردگی تهیه می شود. هر چند می توانید این سوپ را به صورت مجلسی هم برای مهمانی های خود طبخ کنید. هویج به دلیل خواص زیادی که دارد در غذاهای بسیار زیاد همچون خورش، خوراک و انواع سوپ ها کاربرد دارد. برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- هویج متوسط :۲ عدد
- آب مرغ :۳ تا ۴ پیمانه
- زردک :۲ عدد
- سیب زمینی :۱ عدد
- جعفری :۲ قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون :به مقدار لازم
- خرده نان تست شده :به مقدار لازم برای سرو
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ هویج
ابتدا پوست سیب زمینی و هویج ها را بگیرید و همراه با پیاز های خرد شده داخل قابلمه بریزید، روغن زیتون را هم داخل قابلمه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت بدهید، سپس مواد را به همراه ۱ لیوان آب مرغ در غذاساز بریزید و میکس کنید تا به شکل پوره در بیاید.
سپس پوره بدست آمده را همراه با ۳ لیوان آب مرغ ، نمک و فلفل سیاه داخل قابلمه بریزید و زیر حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم تر کنید تا سوپ روی حرارت کم به قوام برسد و جا بیفتد.
زمانی که سوپ را داخل کاسه ریختید برای تزئین کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید و آبلیمو بریزید (سوپ رو زیاد ترش نکنید) و با نان تست که به شکل مربع های کمی درشت خرد کرده اید و در روغن زیتون و یا کره تفت داده اید نوش جان کنید.