طرز تهیه گردو پلو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه گردو پلو خوشمزه ، غذای سنتی شهرکرد آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

گردو پلو یک غذای سالم و بسیار مقوی است که با گردو و گوشت یا مرغ و مخلفاتی مانند زرشک، زعفران و … درست می‌شود. این غذا در شهرکرد بسیار مرسوم است و طرز تهیه ی سریع و بسیار راحتی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گردو پلو در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه گردو پلو

مواد لازم

  • برنج ۴ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • مغر گردو ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • زرشک به میزان لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه گردو پلو

ابتدا یک پیاز را شسته و رنده ریز بزنید و آب اضافی آن را بگیرید سپس با گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط می کنیم و شروع به ورز دادن می کنیم سپس گوشت را به مدت نیم ساعت داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند و منسجم تر شود. سپس بعد از گذشت این زمان گوشت ها را خارج و از هرکدام به مقدار دلخواه برداشته و قلقلی می کنیم و درون روغن داغ خوب سرخ می کنیم.

گردو ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و برای نیم ساعت داخل آب قرار می دهیم تا نرم شود و آبکش می کنیم.

خواندن
طرز تهیه پلو عربی خوشمزه و لذیذ

پیاز دیگر را نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه به همراه کمی کره و روغن تفت می دهیم تا سبک شود سپس گردوها را به همراه زعفران و کمی زرشک اضافه تفت می دهیم.

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کرده و ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه می گذاریم سپس یک لایه برنج ریخته و مقداری از مواد گردویی را اضافه می کنیم و هم می زنیم این کار را ادامه داده تا گردو و برنج تمام شود سپس برنج را بمدت ۴۵ دقیقه دم می گذاریم.

در انتها کمی روغن و زعفران روی برنج ریخته و در ظرف سرو کشیده و به همراه گوشت قلقلی و گردو تزئین کنید. نوش جان