طرز تهیه سالاد فصل
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد فصل ، یکی از سالادهای محبوب ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. یکی از معروف ترین سالادهای ایرانی در مجالس و رستوران ها سالاد فصل است.
سالاد فصل که از سالادهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است مخلوطی از کاهو، خیار، گوجه و… است. ممکن است در فصول مختلف مواد متنوع دیگری نیز به این سالاد اضافه و یا کم شوند. در ادامه طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- خیار سالادی ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- کلم برگ کوچک ۱ عدد
- کاهوی متوسط ۱ عدد
- هویج متوسط ۲ عدد
- آبلیمو به مقدار کافی
- سس مایونز به مقدار کافی
- نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد فصل
برای تهیه سالاد فصل، ابتدا کاهو را دانه دانه از مغزشان جدا می کنیم و در قابلمه ای می چینیم و داخل آن آب می گیریم تا ۱۰ دقیقه داخل آب باشند و اگر خاک یا حشره ای روی آن هاست تمیز شود. سپس کاهوها شسته و در آبکش قرار می دهیم تا آب آن ها برود. حالا آنها را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و مجددا داخل آبکش می ریزیم.
دو سه برگ روی کلم را جدا می کنیم و باقی آن را آبکش می کنیم. کلم را روی تخته به شکل نواری باریک برش می دهیم و به کاهوها اضافه می کنیم. (می توان از نصف کلم سفید و نصف کلم بنفش استفاده کرد تا رنگ سالاد جذاب تر شود).
هویج ها را تمیز می کنیم و پوست آن را می گیریم و با رنده درشت رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. سپس کلم خرد شده و کاهو خرد شده را نیز به ظرف هویج اضافه می کنیم.
گوجه فرنگی ها را می شوییم و به شکل حلقه ای خرد می کنیم و به مواد می افزاییم. خیار را نیز می شوییم و به صورت ورقه ورقه برش می دهیم و به مواد سالاد اضافه می کنیم.
* (در اینجا می توانیم مواد را در ظرف مورد نظرمان بریزیم و گوجه خیار را که خرد کردیم به حالت تزئینی روی این مواد بچینیم. یا اینکه همگی مواد سالاد را با هم مخلوط کنیم و به صورت ترکیب شده داخل ظرف سالاد بریزیم).
در یک کاسه مقداری سس مایونز می ریزیم و کمی نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و روغن زیتون روی آن می ریزیم. مقدار مواد سس کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. مواد را خوب هم می زنیم تا به خورد یکدیگر بروند.
سالاد فصل و سس شما آماده است. بهتر است روی ظرف سالاد را سلفون بکشیم و با سس در یخچال قرار دهیم و زمان استفاده از یخچال خارج کنید و آن را سرو کنید.
چند نکته
- می توانید چند قاشق سس مایونز را با چند قاشق ماست با یکدیگر مخلوط کنید تا از سس کمتری استفاده کرده باشید.
- می توانید طبق ذائقه خود به جای مایونز از سس سالاد، سس فرانسوی و… استفاده کنید.
- می توانید به دلخواه مواد دیگری چون زنجبیل و فلفل قرمز نیز به سس خود اضافه کنید.
- اگر می خواهید سالادی کاملا رژیمی داشته باشید سس را حذف کنید و یک سالاد ساده داشته باشید.
- چیدمان مواد در کنار هم و یا مخلوط کردن آنها با یکدیگر سلیقه ای است. می توانید طبق سلیقه خود سالاد را سرو کنید.
- همچنین می توانید مواد متنوع دیگری چون پیاز، ذرت، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و… به دلخواه به سالاد خود اضافه کنید.
- اگر از سس استفاده نمی کنید، تکه های برش خورده پنیر سفید صبحانه نیز طعمی بسیار عالی به سالاد شما می دهد.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
- طرز تهیه سالاد الویه با مرغ ، با طعمی خانگی و لذیذ
- طرز تهیه سالاد ماکارانی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با طعم عالی
- طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی مخصوص و حرفه ای
- طرز تهیه سس قارچ خوشمزه و مخصوص برای انواع غذاها
- طرز تهیه سس ارده (سس کنجد) برای سالاد و انواع غذاها