طرز تهیه سوپ ماست
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ ماست خوشمزه و سبک آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ ماست یک سوپ بسیار خوشمزه و با اصالت ترکیه ای که در بعضی نقاط ایران مانند مراغه یا شیراز نیز پخته می شود. نام استانبولی این غذا Yayla çorbası (یایلا چورباسی) است. سوپ ماست از غذاهای خوشمزه می باشد که شما را مجاب می کند یک بار آن را امتحان کنید، این سوپ طرز تهیه آسانی دارد و به صورت زیر حاضر می شود این سوپ برای سرماخوردگی و فصل زمستان نیز بسیار مناسب است. در تهیه این سوپ ماست تخم مرغ وجود دارد که اصلا طعم و مزه آن احساس نمی شود. شما برای تزئین سوپ ماستی می توانید از پیاز داغ و گوشت قلقلی به دلخواه استفاده کنید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
- ماست: ۲ لیوان
- جو پرک: یک لیوان
- آب به میزان لازم
- نخود پخته: یک لیوان سر خالی
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: یک عدد نمک و فلفل: به میزان لازم
- آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز: ۲ عدد بزرگ
- کره ذوب شده: ۲ قاشق غذا خوری
- شوید و نعنا خشک: از هر کدام یک قاشق
طرز تهیه
ابتدا در یک قابلمه مناسب نخود پخته شده و جو پرک را با آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
سپس گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته های ریز درست کنید و سرخ کنید.
تخم مرغ را به همراه ماست ، آرد ، آبلیمو و کمی نمک هم می زنیم و به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه خوب بجوشد و سوپ غلیظ تر شود.
نعنا و شوید را کمی تفت دهید. مقداری از کوفتهها و شوید و نعنا را برای تزئین نگه دارید و بقیه را هم به سوپ افزوده و بعد از چند دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید و آن را در ظرف مناسب بریزید و با شوید و نعنای سرخ شده و کوفته قلقلی تزئین کرده و نوش جان کنید.