طرز تهیه کازان کباب
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کازان کباب ، غذای ترکیه ای و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
یکی از کباب های محبوب ترکی که طعم و ظاهر متفاوتی دارد و با استفاده از گوشت و بادمجان تهیه می شود کازان کباب است. اگر به ترکیه سفر کردید حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید و یک طعم ماندگار را برای خود رقم بزنید. کازان کباب (kazan kebab) طرفداران خاص خودش را دارد و به عنوان یک وعده غذایی سالم و خوشمزه میتواند هنر شما را به خصوص در مهمانیها آشکار کند. در ادامه طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کازان کباب ترکی
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- جعفری خرد شده ۲ ق غذا خوری
- بادمجان ۳ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- رب گوجه ۱ ق غذا خوری
- سیر ۲ حبه
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کازان کباب
برای تهیه کازان کباب ابتدا بادمجان ها را خوب بشورید و پوست بادمجان را کاملا نگیرید و می توانید برای زیبایی این غذا به صورت خطی برش بزنید. روی هر بادمجان برش های ایجاد کنید به طوری که تا ته آن نبرید و بعد داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.
در ادامه بادمجان ها را خشک کنید و داخل یک تابه با کمی روغن خوب سرخ کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. در همین حین مواد گوشتی را تهیه کنید. برای این کار پیاز ها را رنده ریز بزنید و به همراه ادویه ها و سیر رنده شده جعفری و گوشت خوب مخلوط کنید و برای ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد هم برود.
حالا باید از مواد گوشتی برداشته و شبیه به اندازه شامی درست کنید و در بین برش های ایجاد شده در بادمجان قرار دهید. بدین ترتیب همه برش های بادمجان ها را پر کنید و آن ها را کنار قرار دهید تا سس مخصوص را تهیه کنید.
برای تهیه سس باید گوجه ها را رنده ریز بزنید و داخل یک تابه ریخته و کمی تفت دهید و در ادامه ادویه ها و سیر و رب را اضافه کنید و بادمجان ها را روی آن قرار دهید و روی مواد آبجوش ریخته و درب تابه را برای ۱۰ دقیقه با حرارت بالا قرار دهید تا گوشت خودش را بگیرید و بعد حرارت را کم کرده و برای ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا گوشت و بادمجان پخته و سس غلیظ شود. کازان کباب شما آماده است. نوش جان