طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کباب تابه‌ای بوقلمون یک غذای جدید و متفاوت است که طرفداران زیادی دارد گوشت بوقلمون به دلیل پروتئین بالا و چربی کم مناسب برای ورزشکاران و کاهش وزن است و سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین های گروه B و روی است و بافت نرم و لطیف آن باعث شده سریع بپزد و هضم اسانی داشته باشد.

طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون
طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون

مواد لازم

· سینه بوقلمون: ۵۰۰ گرم

· پیاز بزرگ: ۱ عدد (رنده شده)

· روغن زیتون یا روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

· زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

· پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

· پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

· پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری

· فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

· نمک: به میزان لازم

· رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

· زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله اول: سینه بوقلمون را درون غذاساز ریخته و له کنید و پیاز رنده شده را در یک کاسه مناسب بریزید سپس تمام ادویه‌ها (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک و زعفران) را به پیاز اضافه کنید حالا گوشت بوقلمون چرخ شده را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خورد هم بروند.

مرحله دوم: تابه‌ای با قطر مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را به تابه اضافه کرده و صبر کنید تا گرم شود سپس گوشت‌های مزه‌دار شده را مانند کباب کوبیده در تابه بچینید (فضای کافی بین تکه‌ها بگذارید) و هر طرف گوشت را حدود ۴-۵ دقیقه بپزید تا کاملاً برشته و مغزپخت شود.

مرحله سوم: در تابه ای جداگانه روغن بریزید و رب را کمی تفت دهید و به اندازه یک سوم لیوان اب اضافه کنید سپس سس اماده شده را روی کباب تابه ای بریزید و در ظرف سرو بکشید و همراه برنج یا نان میل کنید نوش جان.

نکات طلایی

· برای نرم‌تر شدن گوشت، می‌توانید قبل از مزه‌دار کردن، آن را با کمی ماست ماساژ دهید.
· حرارت را متوسط نگه دارید تا گوشت به آرامی بپزد و خشک نشود.
· می‌توانید در آخر، یک قاشق کره به تابه اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری پیدا کند.
· این کباب را می‌توان با نان، برنج، سبزی‌جات کبابی یا سالاد سرو کرد.