طرز تهیه کشک زرد

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کشک زرد خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کشک زرد سیستانی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان سیستان و بلوچستان است که با طعمی خاص و عطر دلنشین، طرفداران زیادی دارد. این غذا از ترکیب کشک زرد، پیاز داغ، سیر و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه و مراحل زیر نیاز دارید

طرز تهیه کشک زرد
طرز تهیه کشک زرد

مواد لازم

  • کشک زرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ (نگینی خرد شده)
  • سیر: ۱ حبه (رنده شده)
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش: ۲ تا ۲٫۵ پیمانه
  • ادویه جات: زردچوبه، فلفل سیاه، نمک (به میزان دلخواه)

طرز تهیه

مرحله اول: پیاز نگینی شده را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله دوم: کشک زرد را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا رنگ آن یکدست شود.

مرحله سوم: آب جوش را به همراه ادویه جات به مواد اضافه کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا کشک کاملا حل شود و غذا غلیظ شود.

مرحله چهارم: کشک زرد آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با نان تازه سرو کنید.

نکات تکمیلی

  1. برای طعم بهتر، می‌توانید از کشک زرد خانگی استفاده کنید.
  2. مقدار ادویه جات را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
  3. برای تزیین می‌توانید از نعناع خشک یا پیازچه استفاده کنید.
  4. کشک زرد سیستانی را می‌توانید با نان میل کنید.
  5. برای اینکه کشک زرد گلوله نشود، هنگام اضافه کردن آب جوش، آن را به آرامی و همزمان هم بزنید.
  6. برای خوش طعم‌تر شدن غذا، می‌توانید کمی زردچوبه بیشتر به آن اضافه کنید.
  7. کشک زرد سیستانی یک غذای مقوی و انرژی‌زا است و برای روزهای سرد بسیار مناسب است.