طرز تهیه نان رول دارچینی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه نان رول دارچینی خوشمزه و مخصوص آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

شیرینی یا نان رول دارچینی (Cinnamon roll) یک نان بسیار خوش عطر و طعم و شیرین است که برای صبحانه یا عصرانه و یا میان‌ وعده فوق‌العاده است. این شیرینی اصالتی مربوط به کشور سوئد دارد و در کشور های آمریکا و کانادا هم طرفداران بسیار زیادی دارد و در تمامی مراکز فروش این نان یافت می شود. . دستور پخت رول دارچینی بسیار ساده است. در ادامه با آموزش طرز تهیه شیرینی رول دارچینی با ما همراه باشید.

طرز تهیه نان رول دارچینی

مواد لازم 

  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد ۴ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

  • شکر قهوه ای ۲/۳ پیمانه
  • دارچین ۱/۴ پیمانه
  • کره ۶۰ گرم

مواد لازم برای فراستینگ (اختیاری)

  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر ۱/۴ پیمانه
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه نان رول دارچینی

طرز تهیه رول دارچینی

ابتدا خمیر مایه را به عمل می آوریم به این صورت که خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذا خوری شکر داخل شیر ولرم ریخته و مخلوط کنید درب آن را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم بگذارید تا پف کند.

خواندن
طرز تهیه باقلوا لوزی قزوین به روشی خوشمزه و مجلسی

حالا خمیر مایه به عمل آمده را به ظرف بزرگتری انتقال دهید. تخم مرغ ها و ۱۰۰ گرم کره آب شده را به آن بیفزاید حالا تمام مواد را کاملا مخلوط کنید. آرد را به تدریج به باقی مواد بیفزایید تا حجم آرد باعث خوابیدن پف خمیر نشود و با یک قاشق چوبی خوب مخلوط کنید و زمانی که کل مواد با هم مخلوط شدند به مدت ۵ دقیقه ورز دهید.

خمیر آماده شده را داخل کاسه ای که چرب کردیم می گذاریم و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریبا گرم ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم.خمیر را بعد از گذشت ۱ ساعت کمی ورز می دهیم و با وردنه به قطر ۲ سانتی متر به شکل مستطیل باز می کنیم.

تهیه مواد میانی رول دارچینی

برای مواد میانی شکر قهوه ای را با دارچین مخلوط کنید و کنار گذاشته سپس کره را هم ذوب کنید و کنار بگذارید. سپس کره ذوب شده خنک را روی خمیر باز شده بمالید سپس از مخلوط شکر و دارچین روی شیرینی بپاشید و شروع به رول کردن خمیر کنید.

حالا رول دارچینی را به اندازه های دلخواه به وسیله یک چاقوی تیز برش می دهیم و در سینی پخت که آن را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و روی خمیر را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت دیگر استراحت می دهیم.

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و رول دارچینی را داخل فر قرار دهید و حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پخت این رول های زیبا لازم است(تا جایی که که طلایی و مغز پخت شود).

خواندن
طرز تهیه نان کندو لطیف و خوشمزه با ظاهری زیبا

طرز تهیه فراستینگ پنیری

تهیه این کرم پنیری اختیاری است ولی باعث خوشمزه تر شدن رول دارچینی می شود. برای تهیه کرم پنیری ابتدا پنیر خامه ای را با پودر شکر و کمی وانیل مخلوط کنید. با چنگال یا ویسک آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شود و گلوله ای باقی نماند. سپس بعد از خنک شدن نان دارچینی، کرم پنیری را روی رول ها بمالید و از طعم بی نظیر این شیرینی لذت ببرید.

به این مقاله امتیاز دهید