طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای مقوی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کتلت است. انواع بسیار زیادی کتلت در لیست غذاهای ایرانی از جمله کتلت گوشت، کتلت مرغ، کتلت قارچ، کتلت ماهی، کتلت عدس و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد.
کتلت ذرت و گشنیز، یکی از مقوی ترین انواع کتلت هاست. کتلت ذرت را می توانید همراه با نان تازه و انواع سس ها سرو کنید و فرق ندارد خودتان در خانه ذرت را بخارپز می کنید یا از کنسروهای آماده ذرت استفاده می کنید. ذرت خواصی همچون بهبود رشد، افزایش وزن، محافظت از قلب، برای سلامت چشم ها، کنترل دیابت را دارا می باشد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- ذرت دو پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- فلفل سبز دو عدد
- آرد ذرت دو قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده ۱/۳ پیمانه
- پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- زیره سبز به میزان لازم
طرز تهیه کتلت ذرت
برای پخت کتلت ذرت ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا نمایید و ذرت ها را بخارپز کنید. برای بخارپز کردن ذرت ها درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا آب به دمای جوش برسد و روی آب در حال جوش سبدی را قرار دهید و ذرت ها را درون سبد بریزید و درب قابلمه را روی سبد قرار دهید تا ذرت ها بخارپز شوند. از دستگاه بخارپز نیز می توانید برای پختن ذرت ها استفاده نمایید.
درون ظرفی مناسب ذرت را به همراه زرده تخم مرغ و زیره و پنیر پیتزا و آرد ذرت و فلفل سبز و گشنیز ساطوری شده بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید سپس به ترکیب مواد فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.
سفیده تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و به کمک همزن برقی آن را هم بزنید تا حجیم شود سپس همه مواد بالا را به سفیده بیفزایید و به کمک لیسک مواد را هم بزنید تا مواد یکدست شوند و پف سفیده گرفته نشود.
مقداری روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شود سپس به کمک قاشق از مایه کتلت بردارید و کتلت ها را درون روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند. در صورت تمایل می توانید کتلت را درون فر نیز بپزید که در این صورت باید سینی فر را مقداری چرب نمایید و به مایه کتلت فرم بدهید سپس کتلت ها را درون سینی فر بچینید و سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار بدهید.
نکات پخت
- اضافه کردن پنیر پیتزا به مایه کتلت ذرت اختیاری است.
- برخی به مواد این کتلت مرغ چرخ شده نیز اضافه می کنند.
- می توانید به جای استفاده از فلفل سبز برای پخت کتلت ذرت از فلفل دلمه ای کبابی استفاده نمایید.
- در صورت تمایل می توانید سیر و پیازچه هم به مواد خود اضافه کنید.
- جدا کردن زرده و سفیده باعث می شود تا کتلت ها بیشتر پف کنند.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- شله مشهدی ، اصیل ترین غذای مشهد
- طرز تهیه ته چین مرغ ، غذایی مجلسی و لذیذ | Tahchin
- طرز تهیه مانتی غذای محبوب و سنتی ترکیه | Manti
- طرز تهیه چکدرمه ، غذای مشهور و لذیذ ترکمنی
- طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی ، غذایی مقوی و خوشمزه
- طرز تهیه ته چین مرغ ، غذایی مجلسی و لذیذ | Tahchin
- شله مشهدی ، اصیل ترین غذای مشهد
- طرز تهیه یخنی گوشت ، خورشت لذیذ درگزی
- یخنی مرغ ، غذای اصیل و خوشمزه درگزی