طرز تهیه کیک گلابی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کیک گلابی ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین کیک ها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

کیک های خانگی یکی از پرطرفدارترین عصرانه ها هستند. به خصوص انواع میوه ای آنها که می توانیم با میوه های مختلف ترکیب کنیم و کیکی خوشمزه و خوش طعم داشته باشیم. کیک گلابی یکی از انواع کیک های میوه ای است که با مواد متفاوتی تهیه می شود.

کیک گلابی رسپی بسیار ساده و طعم بی نظیری دارد. این کیک را به دلخواه با مواد متنوع از جمله کیک گلابی و دارچین، کیک گلابی و بادام، کیک گلابی شکلاتی و… می توان تهیه کرد. اگر می خواهید یک کیک خانگی خوشمزه تهیه کنید ما در ادامه طرز تهیه کیک گلابی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کیک گلابی
طرز تهیه کیک گلابی

مواد لازم

  • گلابی ۲ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۱/۵ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر ۱/۴ پیمانه
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پرک بادام ۵۰ گرم (اختیاری)

طرز تهیه کیک گلابی

ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کرده تا سبک شود. همه مواد اولیه را داخل دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود.

گلابی ها را به صورت ورقه ورقه برش دهید و داخل یک کاسه جداگانه آنها را با دارچین و پودر قند بغلطانید و بگذارید در این مواد بمانند.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای دیگر شکسته و به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. سپس در ادامه روغن مایع و شیر و ماست را اضافه کنید و به ترتیب با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.

حالا مخلوط آرد را به تدریج به مواد فوق اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس مایه کیک را داخل یک قالب مناسب بریزید و روی مایه کیک ورقه های گلابی دارچینی (و به دلخواه پرک بادام) را قرار دهید.

قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید. به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا زمانی که وقتی خلال دندان را داخل کیک بزنید تمیز خارج شود. کیک گلابی شما آماده است، آن را از قالب جدا کنید و به دلخواه تزئین کنید.

طرز تهیه کیک گلابی
طرز تهیه کیک گلابی

نکات پخت

  1. می توانید گلابی های ورقه شده را در خود کیک بریزید یا نیمی از مواد کیک را ریخته و گلابی ورقه ای را وسط آن قرار دهید.
  2. گلابی‌ها را میتوانید نگینی خرد کنید و در کیک استفاده کنید و یا برش‌های بزرگتری بدهید و روی کیک بچینید. برش گلابی ها کاملا سلیقه ای است.
  3. اگر میخواهید کیک گلابی و بادام داشته باشید کافیست در انتها ۵۰ گرم پرک بادام را به همراه ورق های گلابی روی مایه کیک بچینید.
  4. مقدار شیرینی این کیک با شکر گفته شده مناسب است اگر کم شیرین تمایل دارید می توانید مقدار شکر را کمتر بریزید.
  5. می توانید برای اینکه گلابی ها سیاه نشوند ابتدا کمی آب لیموترش روی گلابی ها بمالید.
  6. اگر می خواهید کیک گلابی شکلاتی داشته باشید کافیست ۲۵ گرم پودر کاکائو به مخلوط آرد اضافه کنید.
  7. به دلخواه می توانید از ۱ قاشق چایخوری پودر هل نیز استفاده کنید.
  8. می توان به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کرد.
طرز تهیه کیک گلابی
طرز تهیه کیک گلابی

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: