طرز تهیه گشنیز پلو 

گشنیز پلو یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است. این غذا را می‌توان با گوشت، مرغ، ماهی و میگو تهیه کرد. در ادامه با مجله تاپ کوکینگ همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه به همراه مرغ را به شما آموزش دهیم.

شاید ظاهر این غذایی که می‌بینید به نظر ویژه و متفاوت نباشد و فکر کنید که این همان سبزی پلو با مرغ است. اما این غذا گشنیز پلو است؛ پر از عطر گشنیز که با خوراک مرغ زعفرانی بسیار دلچسب و خوشایند است. به شما پیشنهاد می‎کنیم این غذای خوشمزه را با گشنیز تازه امتحان کنید.طرز تهیه گشنیز پلو 

مواد لازم برای گشنیز پلو

  • برنج ۲ پیمانه
  • گشنیز خرد شده ۱ لیوان
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • زعفران دم کرده دو سه قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل
  • دارچین
  • زردچوبه
  • رب گوجه نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه گشنیز پلو 

طرز تهیه

برنج را از قبل خیس کنید و سپس آبکش کنید. گشنیز تازه را بشورید و خرد کنید و به برنج آبکش شده اضافه کنید و ته دیگ دلخواهتان را بگذارید و برنج را دم کنید.

پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن روی حرارت کم تفت بدهید تا سبک و طلایی رنگ شود. سینه مرغ را به تکه‌های کوچک برش بزنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند.

مجددا حرارت را کم کنید و ادویه‌ها و رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. سپس زعفران را اضافه کنید و اجازه بدهید روی حرارت ملایم ۱۰-۱۵ دقیقه بپزد. نهایتا چند قطره لیموی تازه اضافه کنید.

در آخر گشنیزپلو و مرغ‌ها را در ظروف دلخواه سرو کنید. نوش جان

گشنیز پلو با مرغ مجلسی

اگر خواستید این غذای خوشمزه را برای مهمانی آماده کنید، بهتر است از تکه‌های بزرگ مرغ، مثلا از ران کامل استفاده کنید. طبیعی است که در این صورت زمان پخت مرغ بیشتر می‌شود و حدود یک ساعت طول می‌کشد تا کاملا بپزد.

در این مطلب با طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ آشنا شدید. اما خوب است بدانید برخی این غذا را با گوشت قلقلی، ماهی یا میگو هم سرو می‌کنند.