طرز تهیه بامیه ترکی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه بامیه ترکی ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین شیرینی های محبوب ترکیه ای را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
بامیه ترکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. بامیه ترکی یکی از سنتی ترین شیرینی ها کشور ترکیه است که به دلیل محبوبیت زیادی که دارد در دکه های کوچک یا روی سینی در کنار خیابان به فروش می رسد.
بامیه ترکی شباهت زیادی به بامیه ما ایرانی ها دارد، البته بامیه ایرانی به صورت تکه های کوچک تهیه می شود، ولی بامیه ترکی به صورت یک مارپیچ و در تکه های بزرگ در روغن سرخ می شود و چون بیشتر از بامیه ایرانی سرخ می شود، بافت آن خشک تر و تردتر است. در ادامه طرز تهیه بامیه ترکی خوشمزه و مخصوص را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- آرد سمولینا ۲ و ۲/۳ لیوان
- آرد سفید قنادی ۱/۲ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- آب ولرم ۱ لیوان
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
مواد لازم برای شربت
- شکر ۳ لیوان
- آب ۲/۵ لیوان
- آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده به میزان لازم
طرز تهیه بامیه ترکی
ابتدا شربت بامیه ترکی را تهیه می کنیم، به این منظور شکر و آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سپس کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و اجازه دهید قوام بیاید و در آخر یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید.
حالا به سراغ تهیه مواد بامیه می رویم. آرد سمولینا، آرد سفید قنادی، شیر، آب ولرم، روغن مایع، شکر و بیکینگ پودر را با هم داخل ظرف مناسبی مخلوط کنید.
بعد از مخلوط کردن و ورز دادن و بدست آمدن یک خمیر یکدست، روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید در دمای محیط نیم ساعت استراحت کند.
حالا مواد را داخل قیف با سر ماسوره مخصوص بامیه ریخته، روغن را در تابه ای مناسب داغ کنید و مواد داخل قیف را در روغن داغ به صورت مارپیچی شکل دهید.
زمان سرخ کردن در تابه، بامیه را مدام تکان دهید تا خوب بپزد. بعد از اینکه قشنگ سرخ شد، بامیه داغ را داخل شربت سرد قرار دهید و اجازه دهید یک الی دو دقیقه کامل شربت را به خود جذب کند.
بعد از خارج کردن بامیه ها از شربت به سلیقه خود می توانید از پودر پسته برای تزئین استفاده کنید. بامیه ترکی شما آماده است، آنها را در طرف دلخواهتان سرو کنید.
نکات پخت
- آرد سمولینا جایگزین دیگری ندارد و از مواد اصلی بامیه ترکی است. آن را از لوازم قنادی تهیه کنید.
- بامیه ها را وقتی داخل شربت می گذارید، بامیه حتما باید داغ باشد و شربت باید سرد باشد.
- برخی از زعفران علاوه در شربت، در مواد بامیه نیز استفاده می کنند، اینگونه بامیه هایی طلایی تر خواهید داشت.
فیلم طرز تهیه بامیه ترکی (استانبولی)
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه کیک روانی ترکیه با شربت مخصوص
- طرز تهیه کیک روانی پرتقالی ، کیک خوشمزه ترکی
- طرز تهیه بروانی شکلاتی خوشمزه و پرطرفدار
- طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی (چاکلت لاوا کیک)
- طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه و مجلسی