طرز تهیه سوپ مرغ
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و مفیدی است که علاوه بر اینکه برای درمان بیماران استفاده می شود به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده می شود. سوپ مرغ یک سوپ کاملا سالم و مقوی است و به همین جهت برای تقویت بیماران مناسب است. در برخی از دستورها ی تهیه سوپ مرغ، به جای گوجه فرنگی از رب استفاده میشود که کاملا اختیاری است.برای مشاهده آموزش کامل در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- ۲ عدد پیاز
- ۷ پیمانه آب مرغ یا ۷ پیمانه آب
- ۱ عدد سینه مرغ
- ۱ عدد هویج بزرگ
- سیر ۲ حبه
- ۱ عدد گوجه فرنگی رنده شده یا رب
- ½ پیمانه جو پرک
- ½ پیمانه جعفری خرد شده
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
طرز تهیه سوپ مرغ
ابتدا یکی از پیازها را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، زردچوبه و گوشت مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ لیوان آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
در این مرحله صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.
اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا نیمپز شود. پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
در این مرحله سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا مخلوط سیر و پیاز سبک شود. توجه داشته که در این مرحله باید روغن خیلی کمی اضافه کنید زیرا روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می شود.
پس از اینکه سیر و پیاز سبک شدند مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در ادامه گوشت مرغ خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه به همراه مخلوط سیر و پیاز تفت می دهیم.
در این مرحله ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه هویج ها را به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم.
بعد از آن گوجه فرنگی رنده شده و یا در صورت نداشتن گوجه فرنگی رب را به مخلوط اضافه می کنیم و در نهایت جو پرک را نیز اضافه میکنیم.
در ۱۵ دقیقه پایانی پخت سوپ جعفری را خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن جعفری به هیچ وجه درب قابلمه را نگذارید زیرا باعث بد رنگ شدن جعفری ها می شود.
پس از اینکه سوپ به طور کامل آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری می کشیم و با جعفری خرد شده و برش های لیمو ترش تزیین می کنیم. آب لیمو ترش را می توانید داخل سوپ بریزید یا اینکه پس از آماده شدن سوپ در کنار سوپ سرو کنید.