طرز تهیه تست بادمجان
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه تست بادمجان را خواهیم داشت. برای آشنایی با دستور پخت این وعده فوری و خوشمزه در ادامه همراه ما باشید.
ساندویچ تست از جمله وعده های بسیار سریع، راحت و خوشمزه هستند که مورد علاقه همه می باشد. ساندویچ تست با انواع مواد از جمله گوشت، مرغ، بادمجان، انواع سبزیجات و… یک میان وعده و یا وعده اصلی مقوی و خوشمزه است که تهیه کردن آن نیز بسیار راحت است.
تست بادمجان از جمله تست های بسیار پرطرفدار و خوشمزه است. شما به دلخواه می توانید در ساندویچ خود از پنیر پیتزا، پنیر خامه ای و یا پنیر سفید ساده صبحانه استفاده کنید و یا موادی را طبق ذائقه خود حذف کنید. در ادامه طرز تهیه تست بادمجان خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- بادمجان ۳ عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- برگ ریحان به مقدار لازم
- نان تست ۱ بسته
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه تست بادمجان
برای تهیه تست بادمجان، ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد خوب بشویید و آبکش کنید.
سپس بادمجان ها را خشک کنید و داخل تابه قرار دهید و روی آن کمی نمک بپاشید. به مقدار لازم روغن و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا بادمجان ها هم پخته و هم سرخ شوند.
در ادامه پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. زمانی که بادمجان ها طلایی شدند آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و بدین ترتیب همه بادمجان ها را سرخ کنید و از تابه خارج کنید. پیاز را داخل همان تابه ریخته و کمی سرخ کنید تا طلایی و سبک شود.
حالا قارچ های اسلایس شده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش اضافه کنید و تفت دهید و بعد فلفل دلمه ای را نیز به صورت خلالی ریز خرد کنید و به همراه ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و قارچ نرم شود. در انتها ریحان تازه خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان تست را روی تخته آشپزی قرار دهید. روی نان ها یک لایه بادمجان و بعد از مخلوط پیاز و قارچ بریزید و در آخر روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست رویش قرار دهید. حالا تست ها را در ساندویچ ساز با صفحه گریل قرار دهید تا پنیر ذوب و نان تست طلایی شود.
اگر ساندویچ ساز ندارید می توانید ساندویچ ها را داخل یک تابه گریل قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا چند دقیقه ای فشرده و برشته شوند.
چند نکته
- اگر ساندویچ رژیمی می خواهید می توانید پنیر پیتزا را حذف کنید و به جای آن از پنیر سفید صبحانه استفاده کنید.
- ترکیب پنیر سفید صبحانه و بادمجان طعمی بسیار عالی و متفاوت به ساندویچ شما می دهد.
- می توانید از پنیر خامه ای نیز در این ترکیب استفاده کنید و یک تست با طعم عالی داشته باشید.
- برای طعم بهتر می توانید به دلخواه از چند حبه سیر و یا ادویه های دلخواه دیگر نیز استفاده کنید.
- مواد این ساندویچ دلبخواه است و می توانید به دلخواه از گوجه و یا کدو نیز به همراه بادمجان استفاده کنید.
- ساندویچ تست خود را می توانید با انواع سس های دلخواه سرو کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه کتلت نخود به ۲ روش ساده و خوشمزه
- طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز ساده و خوشمزه
- طرز تهیه کتلت ماهی سالمون خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه کوفته تبریزی ، غذای اصیل آذربایجان
- طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه و نکات آن