طرز تهیه خوراک گوشت و فلفل دلمه ای
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه خوراک گوشت و فلفل دلمه ای ، یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
خوراک ها از جمله غذاهایی است که به دلیل آماده شدن راحت و سریع بسیار پرطرفدار هستند و خوراک های ایرانی بسیار متنوع هستند. انواع خوراک ها را می توان با مواد دلخواه از جمله گوشت و مرغ و انواع سبزیجات تهیه کرد.
خوراک گوشت و فلفل دلمه ای ترکیبی از دو ماده اصلی گوشت و فلفل دلمه به همراه ادویه و سس می باشد که یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه آسیایی می باشد. در ادامه طرز تهیه یک خوراک گوشت و فلفل دلمه لذیذ را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- راسته گوساله ۶۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
- فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
- پیاز متوسط ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- ½ پیمانه آب گوشت
- فلفل سیاه ¼ قاشق مرباخوری
- پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
- ادویه کاجون ۱ قاشق مرباخوری
* ادویه کاجون ترکیبی از ادویه های مختلف می باشد که به دلیل طعم عالی ای که به غذا می دهد به خصوص برای غذاهای گوشتی بسیار پرطرفدار است. شما می توانید این ادویه را به صورت آماده خریداری کنید و یا اینکه طبق دستور طرز تهیه ادویه کاجون خودتان آن را در خانه درست کنید.
طرز تهیه خوراک گوشت و فلفل دلمه ای
برای تهیه این خوراک خوشمزه، لذیذ و خانگی، ابتدا راسته گوساله را به صورت نواری و باریک خرد کنید.
روغن زیتون را در تابه بریزید و تابه را روی حرارت متوسط بگذارید تا روغن داغ شود، گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز خلالی، پودر سیر، فلفل سیاه، ادویه کاجون (یا نمک طعم دار شده) را اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از اینکه پیازها نرم شدند فلفل دلمه ای هایی که باریک خرد کرده اید را به همراه آب گوشت یا آب ساده به تابه اضافه کنید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه دیگر بگذارید روی حرارت بماند. اگر از قسمت دیگری از گوشت گوساله استفاده میکنید ممکن است گوشت شما کمی سفت باشد، برای همین بعد از اضافه کردن آب باید کمی بیشتر صبر کنید تا گوشت بپزد.
حالا گوجه فرنگی های خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید تا خوراک بجوشد، طعم آن را بچشید و اگر لازم بود کمی نمک اضافه کنید.
پس از اینکه مواد پخته شدند و جا افتادند خوراک شما آماده است. خوراک خوشمزه گوشت و فلفل دلمه ای را می توانید به دلخواه کمی برنج سرو کنید.
چند نکته
- ادویه های مصرفی در این خوراک اختیاری است و می توانید آنها را به دلخواه خود تغییر دهید.
- به جای ادویه کاجون می توانید از ادویه های ساده چون نمک، زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید.
- اگر از گوشت تکه ای خوشتان نمی آید می توانید این خوراک را با کوفته قلقلی نیز درست کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه خوراک جگر مرغ خوشمزه و نکات پخت آن
- طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی و مجلسی
- طرز تهیه کباب قفقازی اصیل و خوشمزه
- طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کباب تابه ای خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه و نکات آن