طرز تهیه دو پیازه

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه دو پیازه ، غذای اصیل و لذیذ شیرازی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

خوراک دو پیازه یکی از غذاهای خوش پخت و خوشمزه شیرازی است که با مواد اولیه بسیار کم و به راحتی در منزل قابل طبخ است، دستور ساخت دو پیازه زمان پخت خیلی کمی دارد و به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را تهیه نمایید.

طرز تهیه دو پیازه

مواد لازم برای تهیه دو پیازه

  • پیاز : ۲ عدد
  •  کره : ۵۰ گرم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زرد چوبه : به میزان لازم
  • سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
  • جعفری : ۴ قاشق غذا خوری
  • آب لیمو ترش : ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه دو پیازه

طرز تهیه دو پیازه

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به هر روشی که دوست دارید آب‌پز کنید.

در یک ماهیتابه پیاز‌ها را خلالی کنید و بعد از آن که تقریبا طلایی شد زردچوبه را اضافه کنید.

وقتی سیب‌زمینی‌ها کامل پخته شدند، پوست آن‌ها را جدا کنید و آن‌ها را به قطعات کوچک برش بزنید سپس به پیاز داغ اضافه کنید و بعد کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، زردچوبه، فلفل و آب لیمو را به مواد داخل تابه بیفزایید و مواد را با هم تفت دهید تا خوراک کاملا سفت شود.

نمک غذا را بچشید و اندازه کنید. دو پیازه شما آماده است می توانید روی آن را به وسیله جعفری تزیین کنید. همچنین دو پیازه را می‌توانید با گوجه و خیارشور میل کنید. نوش جان

خواندن
طرز تهیه مانی پلو خوشمزه ، غذای اصیل دامغانی

نکات:

  1. افزودن آبلیمو اختیاری می باشد.
  2. زردچوبه در تهیه دو پیازه سیب زمینی هر چقدر بیشتر باشد رنگ بیشتری می دهد.
  3. می توانید از رب هم استفاده کنید.
  4. دو پیازه را می توانید با مرغ یا جگر نیز تهیه کنید.
  5. اگر سیب زمینی را پوره کردید می توانید دو پیازه را به صورت قالبی تهیه کنید.
  6. می توانید نعنا خشک نیز به مواد اضافه کنید.
به این مقاله امتیاز دهید