طرز تهیه مربای پرتقال

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مربای پرتقال خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

مربا به عنوان چاشنی خوشمزه و پر طرفدار صبحانه در بین مردم محبوبیت دارد. یکی از این میوه های زمستانی که مربا آن بسیار خوشمزه است، پرتقال است. مربای پرتقال یکی از مرباهای خوش عطر و طعم زمستانی است. مربای پرتقال ساده و بدون پوست ، مربای پرتقال حلقه‌ای با پوست ، مربای گوشت پرتقال و مربای پرتقال بدون پوست از انواع پرطرفدار مربای پرتقال هستند. در ادامه طرز تهیه مربای پرتقال مجلسی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه مربای پرتقال

مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال حلقه ای

  • پرتقال ۱ کیلو
  • شکر ۱ کیلو
  • آب ۳ پیمانه
  • آب اضافه ۳ لیتر
  • نمک ۱ قاشق سوپخوری
  • گلوکز ۱ قاشق سوپخوری
  • آب پرتقال تازه ۱ پیمانه

طرز تهیه 

ابتدا پرتقال ها را آماده کنید. سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید. سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید.پس از این مدت پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید.

شکر و ۳ پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود. بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید.زمان بدهید تا مربای پرتقال قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود.

سپس آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

طرز تهیه مربای پرتقال

 

مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال

  • پرتقال ۱ کیلوگرم
  • شکر ۱.۵ کیلوگرم
  • آب ۳ لیتر
  • گلوکز ۱ قاشق سوپخوری
  • آب پرتقال تازه ۱ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

برای تهیه مربای پرتقال خوشمزه ابتدا نمک را به همراه ۳ لیتر آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس آب را هم می زنیم تا نمک به طور کامل درون آب حل شود. در ادامه سر و ته پرتقال ها را با چاقو جدا می کنیم.

در این مرحله با یک کارد تیز پرتقال ها را به صورت حلقه ای نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس پرتقال ها را درون آب نمک قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم پرتقال ها به مدت ۵ ساعت درون آب نمک استراحت کنند.

پس از گذشت ۵ ساعت، شکر را به همراه ۳ پیمانه آب و گلوکز داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود. در همین حین پرتقال ها را از آب نمک خارج می کنیم.

در این مرحله پرتقال ها را با آب سرد می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود. در ادامه پرتقال ها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل بپزند و شهد مربا به قوام برسد.

توجه داشته باشید که خیلی سریع نباید پرتقال ها را به مربا اضافه کنیم، چون جوشیدن طولانی مدت پرتقال ها باعث می شود که بافت شان بیش از حد نرم شده و له شوند. پس از اینکه مربا به قوام رسید، آب پرتقال را اضافه می کنیم.

حالا اجازه می دهیم مربا چند جوش بزند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه استراحت کند، سپس آنرا در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

طرز تهیه مربای پرتقال