طرز تهیه دلمه مرغ
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه دلمه مرغ ، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
دلمه یکی از غذاهای بسیار اصیل و پرطرفدار ایرانی هستند که انواع بسیار متنوعی دارند. دلمه همیشه یکی از غذاهای محبوب چه در جمع های کوچک و چه در مهمانی های رسمی بوده است. از انواع آن دلمه برگ مو، دلمه کلم برگ، دلمه بادمجان، دلمه گوجه و… هستند.
دلمه مرغ از جمله غذاهای با مرغ است که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد و طرز تهیه آن هم زمان زیادی نمیبرد. در دستور پخت دلمه مرغ میتوانید به دلخواه از گوشت سینه مرغ و یا ران مرغ استفاده کنید، با این حال استفاده از سینه مرغ کمی سادهتر است. در ادامه طرز تهیه دلمه مرغ لذیذ و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- ران و یا سینه مرغ ۲ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- هویج ۴ عدد
- پنیر چدار ۲۰۰ گرم
- آرد سفید ۱ پیمانه
- کره ۸۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه مرغ
در مرحله ی اول گوشت مرغ (ران و یا سینه) را بر روی تخته آشپزخانه باز نموده و با گوشتکوب بر روی آن بکوبید تا گوشت به خوبی کم عرض و پهن گردد. (توجه داشته باشید که زیادی محکم نکوبید زیرا ممکن است موجب پاره شدن آن گردد).
در مرحله بعدی هر یک از قطعه های سینه مرغ را به دو نیم تقسیم نمایید و در ظرفی مناسب آنها را با کره، فلفل و نمک طعم دار کنید.
هویج ها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. سپس همراه با مقداری آب درون یک قابلمه بر روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. بعد از پخته شدن آنها را رنده نمایید.
در این مرحله هویج های رنده شده را بر روی سینه مرغ ریخته و بعد روی آن پنیر رنده شده بپاشید. بعد هم سینه ی مرغ ورقه شده را به صورت رول بپیچانید تا شبیه یک بقچه گردد.
نوبت می رسد به شکستن تخم مرغ ها، آنها را درون یک ظرف بشکنید و با استفاده از چنگال هم بزنید تا خوب یکدست شود. دلمه های پیچیده شده سینه مرغ که آماده شده بود را اول در آرد بغلتانید و بعد بر روی آن ها تخم مرغ بمالید.
در آخرین مرحله درون تابه کمی روغن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، دلمه های آماده شده را یکی یکی در آن گذاشته و زمان دهید تا با روغن زیاد پخته شوند. دلمه های سرخ شده را درون ظرف سرو بکشید و با استفاده از سبزیجات و یا سس دلخواه سرو کنید.
نکات پخت
- می توانید به دلخواه از سینه مرغ و یا ران مرغ استفاده کنید. اما رول کردن سینه مرغ راحت تر است.
- برای طعم دار کردن مرغ ها به دلخواه می توانید از انواع ادویه ها چون پودر سیر و یا پاپریکا استفاده کنید.
- برای طعم دار کردن بیشتر سینه های مرغ می توانید به دلخواه مقداری آبلیمو نیز اضافه کنید.
- برای داخل دلمه به جای هویج می توانید از مواد دلخواه خود چون فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز، پیازچه، جعفری و… استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه زرشک پلو با ماهیچه خوشمزه و نکات آن
- طرز تهیه خوراک جگر مرغ خوشمزه و نکات پخت آن
- طرز تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی و مجلسی
- طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه و مخصوص