طرز تهیه کباب لقمه 

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کباب لقمه خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کباب یکی از غذا‌های سنتی و محبوب کشور ماست که در میان مردم طرفداران زیادی دارد کباب ها بسیار متنوع هستند ازجمله آن‌ها می‌توان به کباب کوبیده،کباب تابه ای،وجوجه کباب و… اشاره کرد.  کباب لقمه یک غذای حاضری و خوشمزه است که در مارکت ها به صورت اماده وجود دارد و از انجا که کباب لقمه بازاری چندان مورد اعتماد نیستند شما میتوانید با مواد در دسترس و ارزان کباب لقمه سالم و خوشمزه را در منزل درست کنید و از ان لذت ببرید.در ادامه این مطلب با آموزش این کباب لقمه لذیذ با ما همراه باشید.

طرز تهیه کباب لقمه
طرز تهیه کباب لقمه

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  •  سبزی معطر ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • ارد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • روغن به میزان لازم
  • نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

در ابتدا پیازهارا پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم از یک صافی ان را رد کرده و ابش را خوب می گیریم.

سپس گوشتها را به همراه کمی نمک، فلفل، زرچوبه، سبزی معطر ( جعفری، ریحان، گشنیز ) خوب مزه دار می کنیم سپس اب پیاز و سیر له شده را به گوشت ها اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا مواد به خرد هم برود و در انتها زعفران و ارد سوخاری را اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بگیرد تا منسجم شود.

خواندن
خوراک بادمجان و عدس ، غذایی لذیذ و مقوی

۱ ساعت بعد مایه کباب لقمه را از یخچال بیرون اورده و دوباره کمی ورز می دهیم سپس کمی روغن داخل تابه ریخته و اجازه می دهیم تابه خوب داغ شود کباب لقمه ها را با دست شکل می دهیم و سرخ می کنیم اجازه می دهیم یک طرف کباب سرخ شود بعد طرف دیگر را سرخ می کنیم.

گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و در اخر می توانیم کباب های سرخ شده را روی گوجه فرنگی ها قراره داده و اجازه می دهیم مغز پخت شود کباب لقمه را میتوان به همراه نان یا برنج نوش جان کرد.

طرز تهیه کباب لقمه
طرز تهیه کباب لقمه

نکات پخت

۱- حتما در تهیه این کباب لقمه از اب پیاز استفاده کنید چون طعم و بافت بهتری به کباب می دهد.

۲- مایه کباب را به خوبی ورز دهید زیرا باعث می شود مواد خوب به خورد هم برود.

۳- بعد از پخت کباب لقمه برای لذیذ شدن ان دوقاشق زعفران روی کباب ها بریزید.

۴- اگر مایه کباب شل شده بود ارد سوخاری بیشتری به ان بزنید.