طرز تهیه سالاد تن ماهی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد تن ماهی ، یکی از سالادهای پرطرفدار بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. تنوع سالادها در دنیا بسیار زیاد است. یکی از سالادهای خوشمزه و کمتر شنیده شده سالاد تن ماهی است.
سالاد تن ماهی یکی از سالادهای پرطرفدار است که می تواند یکی وعده اصلی باشد. در نقاط مختلف دنیا این سالاد با مواد متنوعی تهیه می شود. ما در ادامه یک دستور بسیار عالی و خوشمزه از طرز تهیه سالاد تن ماهی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- کنسرو تن ماهی ۱عدد
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد
- خیارشور خرد شده ۱/۲ پیمانه
- کنسرو نخود فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
- شوید تازه ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- سس مایونز به مقدار لازم
- آبلیمو و روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد تن ماهی
برای تهیه سالاد تن ماهی مجلسی، ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. اجازه می دهیم سیب زمینی درون آب جوش بماند تا کاملا آب پز شود.
در ادامه کنسرو تن ماهی را درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم تن ماهی به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش بماند. پس از آن کنسرو تن ماهی را از قابلمه خارج می کنیم. مواد تن ماهی را از صافی رد می کنیم تا روغن اضافی اش خارج شود. در ادامه گوشت تن ماهی را ریش ریش می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم.
حالا سیب زمینی را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شده و کاملا خنک شود. در ادامه شوید را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. شوید را نیز روی تخته قرار می دهیم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی و شوید را به ظرف تن ماهی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
خیارشور را می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. کنسرو نخود فرنگی را هم درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود، سپس نخودفرنگی را به همراه خیارشور به مخلوط تن ماهی اضافه می کنیم.
در نهایت سس مایونز را با مقداری نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و روغن زیتون مخلوط میکنیم تا یکدست شود و آن را به مواد سالاد اضافه میکنیم. مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا تمام سالاد به سس آغشته شود.
سالاد تن ماهی را درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا مزه ها با هم ترکیب شوند و سپس آن را سرو می کنیم.
چند نکته
- جوشاندن تن ماهی ضروری است زیرا ممکن است باکتری بوتولیسم در آن وجود داشته باشد.
- به جای سس مایونز می توانید از مخلوط ماست خامه ای، آبلیمو و نمک و فلفل استفاده کنید.
- همچنین می توانید از ترکیب سس مایونز کم چرب و ماست کم چرب به صورت نصف به نصف استفاده کنید.
- می توان از شوید خشک استفاده کرد اما عطر و طعم شوید تازه مزه ی بهتری به غذا می دهد.
- می توانید جعفری را جایگزین شوید کنید و یا از ترکیب هر دو استفاده کنید.
- استفاده از نخودفرنگی در مواد سالاد اختیاری است.
- برخی در تهیه این سالاد از مواد متنوعی چون پیاز، پیازچه، کرفس، هویج، زیتون، کاهو، خیار، ذرت و… استفاده می کنند. استفاده از هر یک از این مواد طبق ذائقه تان اختیاری است.
- برای سرو سالاد تن ماهی می توانید از نان تست به دلخواه استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد الویه با مرغ ، با طعمی خانگی و لذیذ
- طرز تهیه سالاد ماکارانی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی مخصوص و حرفه ای
- طرز تهیه سس قارچ خوشمزه و مخصوص برای انواع غذاها
- طرز تهیه سس ارده (سس کنجد) برای سالاد و انواع غذاها