طرز تهیه سس تارتار

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس تارتار خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سس تارتار (Tartar Sauce) یک سس اصالتا فرانسوی است که به خاطر طعم لذیذ و طرز تهیه راحت، استفاده از آن در غذاهای مختلف توصیه  می‌شود. این سس غذا را به صورت ویژه همراه با میگو پفکی سوخاری، ماهی، شنیتسل و جوجه چینی طبق یک رسم قدیمی همیشه سرو می‌کنند. سس تارتار از خانواده سس مایونز خوانده می شود و به دلیل وجود خیارشور و شوید و یا جعفری، کمی سس تارتار متفاوت شده است. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه سس تارتار در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس تارتار

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

  • سس مایونز ۱۵۰ گرم
  • خیار شور ۱۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
  • آبلیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه سس تارتار ابتدا مواد باید ریز خرد شوند. پس با کمک یک کارد تیز تمامی مواد را خرد کنید و به مقدار لازم از آنها برداشته و در یک ظرف بریزید ( ابتدا خیارشور رو با چاقو کاملا ریز میکنیم ، پیاز را نگینی و ریز خرد میکنیم و در نهایت جعفری رو هم کاملا خرد و ریز میکنیم.)

شکری که در مواد اولیه نیز گفته شده را حذف نکنید. این مقدار شکر فقط باعت ملس شدن طعم سس تارتار میشود و شیرینی به سس نمی دهد. بقیه مواد را هم به موادی که خرد کرده بودید اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.

خواندن
طرز تهیه سس بشامل (سس سفید لازانیا) خوشمزه و حرفه ای

سس تارتار نیمه آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خرد هم بروند. به مدت ۱ تا ۲ ساعت سس تارتار را در یخچال استراحت دهید.

بعد از گذشت این مدت زمان، سس تارتار شما آماده است. معمولا سس تارتار را به همین شکل استفاده می کندد و اما در صورت دلخواه می توانید با استفاده از غذاساز و یا کوشکوب برقی سس تارتار را پوره کنید تا از مواد خرد شده زیر دندان نیاید. سس تارتار را در کنار انواع غذاهای خود نوش جان کنید.

طرز تهیه سس تارتار

به این مقاله امتیاز دهید