• آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری پر
  • کره ۵۰ گرم
  • پودر کاری یک قاشق سوپ خوری
  • آب گوشت ۲ پیمانه
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه 

برای تهیه سس کاری خوشمزه ، ابتدا کره را ذوب کرده در ظرف مناسبی با آرد تفت دهید تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود. سپس آرام آرام آب گوشت را اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. در مرحله بعد کاری و نمک را هم بیافزایید و ترکیب کنید. منتظر شوید تا سس به جوش بیاید وقتی سس غلیظ شد ظرف را از روی حرارت بردارید. سس کاری را می توانید با انواع غذاهای گوشتی سرو کنید. نوش جان

نکته: سس کاری را گرم مصرف کنید. چنانچه سس سرد شد، مقدار خیلی کمی آب گوشت به سس اضافه کرده و روی حرارت ملایم روی گاز قرار دهید و مقدار کمی هم بزنید تا سس در اثر حرارت رقیق تر شده، گرم و آماده شود. سس کاری را می توانید به همراه گوشت سفید، تخم مرغ آب پز و سفت و یا برنج صرف کنید.

طرز تهیه سس کاری