طرز تهیه سس تارتار
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس تارتار خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سس تارتار (Tartar Sauce) یک سس اصالتا فرانسوی است که به خاطر طعم لذیذ و طرز تهیه راحت، استفاده از آن در غذاهای مختلف توصیه میشود. این سس غذا را به صورت ویژه همراه با میگو پفکی سوخاری، ماهی، شنیتسل و جوجه چینی طبق یک رسم قدیمی همیشه سرو میکنند. سس تارتار از خانواده سس مایونز خوانده می شود و به دلیل وجود خیارشور و شوید و یا جعفری، کمی سس تارتار متفاوت شده است. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه سس تارتار در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
- سس مایونز ۱۵۰ گرم
- خیار شور ۱۰۰ گرم
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
- آبلیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
- شکر ۱ قاشق چای خوری
- سیر رنده شده ۱ حبه
- پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه سس تارتار ابتدا مواد باید ریز خرد شوند. پس با کمک یک کارد تیز تمامی مواد را خرد کنید و به مقدار لازم از آنها برداشته و در یک ظرف بریزید ( ابتدا خیارشور رو با چاقو کاملا ریز میکنیم ، پیاز را نگینی و ریز خرد میکنیم و در نهایت جعفری رو هم کاملا خرد و ریز میکنیم.)
شکری که در مواد اولیه نیز گفته شده را حذف نکنید. این مقدار شکر فقط باعت ملس شدن طعم سس تارتار میشود و شیرینی به سس نمی دهد. بقیه مواد را هم به موادی که خرد کرده بودید اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.
سس تارتار نیمه آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه ها بیشتر به خرد هم بروند. به مدت ۱ تا ۲ ساعت سس تارتار را در یخچال استراحت دهید.
بعد از گذشت این مدت زمان، سس تارتار شما آماده است. معمولا سس تارتار را به همین شکل استفاده می کندد و اما در صورت دلخواه می توانید با استفاده از غذاساز و یا کوشکوب برقی سس تارتار را پوره کنید تا از مواد خرد شده زیر دندان نیاید. سس تارتار را در کنار انواع غذاهای خود نوش جان کنید.