طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای محبوب سفره ایرانیان را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کوکو است. انواع بسیار زیادی کوکو در لیست غذاهای ایرانی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکو اسفناج، کوکو کدو، کوکو مرغ و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد.

کوکو مرغ و نخود فرنگی، یکی از لذیذترین انواع کوکو است. این کوکو به دلیل مواد اولیه خود غذایی بسیار مقوی و مفید است و تهیه آن نیز بسیار راحت است. در ادامه ما طرز تهیه کوکو مرغ با نخود فرنگی ساده و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی
طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی

مواد لازم

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • نخود فرنگی ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای نصف عدد
  • جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین به مقدار کم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو مرغ و نخودفرنگی

برای تهیه این کتلت باید همه مواد را داخل غذاساز یا چرخ گوشت ریخته تا خوب مخلوط شوند. بعد آنها را با دست خوب ورز دهید.

خواندن
طرز تهیه پلو سبزیجات خوشمزه و سالم

بعد ادویه ها را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ادویه ها به خورد مواد برود.

سپس ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و مواد را به صورت کتلت و یا یکسره در تابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی
طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی

نکات پخت

  • به جای میکس کردن مواد با غذاساز می توانید تمامی آنها را رنده کرده و با مرغ چرخ کرده ترکیب کنید.
  • نخود فرنگی را طبق سلیقه خود می توانید میکس کنید و یا به صورت درسته به مواد کوکو اضافه کنید.
  • به جای جعفری می توانید به دلخواه از هر نوع سبزی معطر خشک و یا تازه دیگر استفاده کنید.
  • در صورت دلخواه می توانید سیب زمینی را از مواد کوکوی خود حذف کنید.
  • در صورتی که مایه کوکوی شما شل شد می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید تا منسجم تر شود.
  • اضافه کرده مقداری زعفران دم کرده عطر و طعم بسیار خوبی به کوکوی شما می دهد.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

به این مقاله امتیاز دهید