طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه ساندویچ ماکارونی ، یکی از غذاهای خوشمزه و نوستالژیک را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
تقریبا تمام کودکان و نوجوانان عاشق ماکارونی هستند و این غذا یکی از غذاهایی است که بسیار راحت و ساده تهیه می شود. شاید نام ساندویچ ماکارونی برایتان عجیب باشد. اما باید بدانید که این ساندویچ یکی از غذاهای قدیمی و نوستالژیک در دوران کودکی ما بوده است.
ساندویچ ماکارونی یکی از غذاهای متفاوت و خوشمزه است که زمان زیادی به فراموشی سپرده شده بود. اما پس از پخش برنامه ایرج طهماسب و علاقه بچه به این ساندویچ، دوباره محبوبیت خود را بدست آورد و اکثر رستوران های تهران آن را به منوی خود اضافه کردند. در ادامه طرز تهیه ساندویچ ماکارونی خانگی و خوشمزه را خواهیم داشت.
مواد لازم
- ماکارونی ۱ بسته
- گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- قارچ ۱۰ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- خیارشور به مقدار لازم
- کاهو یا کلم خرد شده به مقدار لازم
- پودر سیر، پودر آویشن و پودر دارچین به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
- نان باگت به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
فلفل دلمه را به صورت دلخواه خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. سپس قارچ اسلایس شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. در انتها رب را اضافه کنید و تفت دهید تا خوش رنگ شود.
در ادامه نمک و ادویه ها را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شود. می توانید برای رنگ بیشتر رب کمی آب جوشیده بریزید تا رب خوب رنگ باز کند.
حالا داخل یک قابلمه آب ریخته و مقداری نمک و زردچوبه و روغن بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس ماکارونی دلخواه خود را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا ماکارونی نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و سپس کمی ماکارونی و کمی مواد میانی ریخته و مواد را هم بزنید. به همین ترتیب همه مواد را بریزید و ماکارونی را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید.
بعد از اتما پخت ماکارونی، نان های باگت را برش بزنید و مقداری ماکارونی را به همراه کاهو، گوجه و خیارشور خرد شده درون آنها قرار دهید و با سس کچاب یا هر سس دلخواه میل کنید.
نکات پخت
- می توانید از مخلوط گوشت و سویا استفاده کنید.
- تفاوتی در نوع ماکارونی وجود ندارد. می توانید نوع رشته ای و هم نوع فرمی را تهیه کنید.
- افزودن پودر دارچین اختیاری می باشد و می توانید ادویه ها را کم و زیاد و یا حذف کنید.
- اگر ماکارونی کم رب دوست دارید می توانید رب را کمتر بریزید.
- ماکارونی را بیش از حد نگذارید بجوشد زیرا خمیری می شود.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه کوکو ذرت و هویج خوشمزه با طعمی عالی
- طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه کوکوی کدو و ذرت خوشمزه و رژیمی
- طرز تهیه کوکو گوشت مجلسی خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه کوکو اسفناج پنیری ، وعده ای لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی به ۳ روش خوشمزه
- طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوکو بادمجان خانگی خوشمزه و مجلسی