طرز تهیه کوکو ذرت و هویج
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کوکو ذرت و هویج، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کوکو است. انواع بسیار زیادی کوکو در لیست غذاهای ایرانی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکو اسفناج، کوکو کدو، کوکو مرغ و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد.
کوکوی ذرت و هویج از آن دسته غذاهای بسیار مقوی و خوشمزه است. ذرت یکی از بهترین منابع فیبر، مواد مغذی و ویتامین هاست. این کوکو در کنار فیبر بالای آن، چربی بسیار کمی دارد. در ادامه طرز تهیه کوکوی ذرت و هویج مقوی و لذیذ را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- ذرت پخته شده (یا کنسرو ذرت) ۱ پیمانه
- هویج متوسط ۲ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان نصف پیمانه (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو ذرت و هویج
ابتدا هویج را با حدود ۲ لیوان آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم شود بخارپز شود. سپس هویج ها را آبکش کنید و در یک کاسه کنار بگذارید تا خنک شوند و آنها را نگینی خرد کنید. (اگر نمی خواهید هویج نگینی در کوکوی شما مشخص باشد، هویج ها را آبپز کرده و سپس رنده کنید).
پس از خنک شدن هویج ها، پنیر پارمزان رنده شده، تخم مرغ، آرد، ذرت، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را به ظرف هویج اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست شود.
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و روغن را اضافه کنید. با قاشق از مخلوط هویج بردارید و در تابه قرار دهید. بگذارید هر طرف حدود ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزد.
سپس کوکوها را از تابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. کوکوی ذرت و هویج شما آماده است. می توانید آنرا با انواع سس های دلخواه خود سرو کنید.
نکات پخت
- می توانید هویج را به جای نگینی کردن ابتدا آبپز کرده و سپس رنده کنید.
- به دلخواه می توانید مقداری سینه مرغ آب پز ریش ریش شده به مواد کوکوی خود اضافه کنید.
- در صورت تمایل می توانید ۱ عدد سیب زمینی پخته و رنده شده نیز به مایه کوکو بیفزایید.
- برای طعم بهتر کوکو می توانید از مقداری پودر سیر استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه کوکوی کدو و ذرت خوشمزه و رژیمی
- طرز تهیه کوکو گوشت مجلسی خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه کوکو اسفناج پنیری ، وعده ای لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی به ۳ روش خوشمزه
- طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوکو بادمجان خانگی خوشمزه و مجلسی