طرز تهیه شوکو خرما
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه شوکو خرما ، یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین و مقوی ترین دسرها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
شوکو خرما یکی از انواع دسرها می باشد که با خرما تهیه می شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. این دسر از جمله دسرهای لذیذی است که می توان در طول روز و همیشه همراه با یک فنجان چای میل کنید. این دسر جذاب از خرما و کمی بیسکویت و شکلات تهیه می شود و اگر دوست دارید کم شیرین تر باشد شکلات آن را تلخ انتخاب کنید.
علاوه بر خوشمزه بودن این دسر، خرما بسیار پر خاصیت است و می توانید با تهیه این دسر راحت و مقوی در کنارش از فواید خرما نیز بهرمند شوید. خرما باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از فشار خون و برای سلامت استخوان ها و سلامت مغز بسیار مفید است شما می توانید در هر قالبی که دوست دارید این شوکو خرما را تهیه کنید. در ادامه با ما باشید تا با طرز نهیه این دسر آشنا شوید.
مواد لازم
- گردو ۵۰ گرم
- خرما ۱۲۵ گرم
- کره ۲۵ گرم
- شیره خرما ۳ ق غذا خوری
- بیسکویت پودر شده ۵۰ گرم
- شکلات ۱۰۰ گرم
- دارچین و هل به مقدار لازم
طرز تهیه شوکو خرما
مرحله اول: تفت دادن مواد
ابتدا گردو را کمی خرد کنید به اندازه که نه خیلی له و نه خیلی درشت باشد سپس داخل تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود سپس در ادامه خرما را که از قبل هسته آن را خارج کردید و کمی له کردید به همراه کره اضافه کنید.
مرحله دوم: افزودن شیره خرما
در ادامه مواد را هم بزنید تا کره ذوب شود و کم کم مواد یکدست شود سپس شیره خرما را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و در انتها به آن کمی دارچین و هل اضافه کنید و هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله سوم: افزودن بیسکویت
بیسکویت دلخواه را که می توانید از پتی پور یا ساقه طلایی استفاده کنید را داخل آسیاب بریزید و خرد کنید و یا داخل نایلون ریخته و با گوشتکوب دستی بزنید تا پودر شود سپس به مواد خرما اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: افزودن شکلات
مواد شوکو خرما را داخل یک قالب کمربندی یا پیرکس که از قبل کاغذ روغنی انداختید بریزید حالا با پالت به خوبی مواد را صاف و یکدست کنید شکلات را که از قبل ذوب کردید اضافه کنید و روی مواد بریزید و سطح آن را کاملا صاف کنید حالا قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد سپس از قالب خارج و برش بزنید و سرو کنید نوش جان.
نکات قابل توجه
- می توانید به جای شیره خرما از شیره انگور نیز استفاده کنید ولی طعم آن با شیره خرما محسوس است.
- می توانید از درصد دلخواه شکلات استفاده کنید اگر طعم شیرین دوست دارید از درصد شیرین و یا از شکلات تلخ استفاده کنید.
- بهتر است بیسکویت انتخابی روشن باشد تا دسر در انتها مانند تصویر دو رنگ شود.
- بجای کره می توانید از مارگارین استفاده کنید ولی طعم این دسر با کره بسیار خوشمزه تر می باشد.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه خاگینه ، دسر و عصرانه ی لذیذ ایرانی
- طرز تهیه محلبی ، دسری ترکیه ای | Muhallebi
- دسر فرنی ، دسر اصیل و لذیذ ایرانی
- طرز تهیه مسقطی زعفرانی ، دسر لذیذ شیرازی
- کرم بروله ، دسر خوشمزه فرانسوی | Crème Brûlée
- دسر پاناکوتا ، محبوبترین دسر ایتالیا | Panna cotta
- طرز تهیه دسر تیرامیسو ، دسر پرطرفدار ایتالیایی | Tiramisu
- طرز تهیه باقلوا مجلسی | Baklava