Subscribe Now
Trending News
غذای ایرانی, غذای محلی

طرز تهیه اشکنه گردو ساده، خوشمزه و مقوی 

طرز تهیه اشکنه گردو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه اشکنه گردو ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

اشکنه از آن دسته غذاهای قدیمی، سنتی، ساده و پرطرفدار در بین ایرانیان است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. اشکنه از جمله غذاهای ایرانی می باشد که مانند آبگوشت و دیزی با نان سرو میشود.

اشکنه گردو یکی از انواع اشکنه هاست که اصالت آن به استان مرکزی و شهر اراک برمی گردد اما سایر شهرها چون بیرجند نیز آن را تهیه می کنند. همانطور که از نامش پیداست، ماده‌ی اصلی این نوع اشکنه، گردو است و به همین خاطر خواص بسیاری دارد. در ادامه طرز تهیه اشکنه گردو ساده و مقوی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اشکنه گردو
طرز تهیه اشکنه گردو

مواد لازم

  • گردو ۲۰ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد 
  • سیب زمینی ۱ عدد 
  • گوجه فرنگی ۱ عدد 
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه گردو

ابتدا پیاز را خرد کرده و با کمی روغن زیتون تفت می دهیم تا نرم شود و رنگ آن تغییر کند و طلایی شود.

سپس گردو، سیب زمینی و گوجه فرنگی را خرد کرده و کل مواد را قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم.

مقداری آب میریزیم و اجازه می دهیم تا مواد درون قابلمه خوب پخته شوند و اشکنه جا بیفتد.

در پایان نمک و ادویه های لازم را اضافه می کنیم. اشکنه گردو شما آماده است، آن را با نان سرو کنید.

نکات پخت

  • برخی در تهیه این اشکنه از بادمجان نیز استفاده می کنند.
  • اگر دوست دارید اشکنه شما طعم ترش داشته باشد، در انتها ۱ استکان آبغوره به آن اضافه کنید.
  • برای طعم بهتر می توانید ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز یا هر ادویه دلخواه دیگر نیز اضافه کنید.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

Required fields are marked *