طرز تهیه چیز کیک شکلاتی
در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک شکلاتی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در سرتاسر جهان تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است. چیز کیک ها تنوع بسیار بالایی دارند و با طعم های بسیار متنوعی درست می شوند. همچنین روش تهیه آنها نیز متفاوت است، برخی با کیک آن را درست می کنند که به فر احتیاج دارند و برخی با بیسکوییت و به روشی کاملا ساده بدون احتیاج به فر آن را تهیه می کنند.
چیز کیک شکلاتی یکی از انواع چیز کیک ها می باشد که بسیار پرطرفدار است. این چیز کیک را می توان به عنوان یک نوع شیرینی برای پذیرایی در مهمانی ها یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. در ادامه طرز تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی بدون فر و بسیار ساده را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- بیسکویت پتی بور شکلاتی ۲۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- خامه ۴۰۰ گرم
- شکر آسیاب شده ۵۰ گرم
- کره آب شده ۱۰۰ گرم
- شکلات ۲۵۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
- آب سرد ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا بیسکوییت ها را خرد کرده و داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا پودر شود. در مرحله بعد کره آب شده (به روش بن ماری روی بخار کتری) را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. یک عدد قالب کمربندی را چرب کرده و مواد بدست آمده را داخل آن بریزید و با پشت قاشق یا لیوان فشار دهید تا صاف و منسجم شود. قالب را در یخچال بگذارید تا مواد خودش را بگیرد.
در این میان ۱ قاشق پودر ژلاتین را روی ۵ قاشق آب ریخته و روی حرارت غیر مستقیم مدام هم بزنید تا دانه های ژلاتین حل شود. شکلات ها را با روش بن ماری آب کرده و نصف مقدار شکلات را با پنیر ماسکارپونه، شکر، وانیل و نصف خامه مخلوط کنید. ژلاتین حل شده را نیز به مخلوط خامه و شکلات افزوده و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. (نصف شکلات و خامه را برای تهیه گاناش کنار میگذاریم).
قالب را از یخچال بیرون آورده و مخلوط خامه و پنیر را روی آن بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
در این مرحله ۲۰۰ گرم خامه باقی مانده را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید. خامه را با حرارت ملایم مرتب هم بزنید و زمانی که گرم شد از روی حرارت بردارید و ۱۵۰ گرم شکلات باقی مانده را بریزید و مجدد هم بزنید تا شکلات ها آب شود. گاناش آماده شده را روی لایه قبلی چیز کیک بریزید و برای دو ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا آماده شود.
بعد از دو ساعت چیزکیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. میتوانید کمی پودر کاکائو برای تزیین روی چیزکیک بپاشید یا با انواع مغزها تزئین کنید و سرو نمایید.
نکات تهیه چیز کیک شکلاتی
- می توانید به جای بیسکوییت پتی بور به سلیقه خود از ساقه طلایی و یا بیسکوییت اورئو استفاده کنید.
- می توانید در تهیه لایه میانی خامه و پنیری، به جای شکلات آب شده از چند قاشق پودر کاکائو استفاده کنید.
- اگر از خامه قنادی به جای خامه صبحانه استفاده می کنید، پودر قند را حذف کنید، زیرا خامه قنادی شیرین است.
- می توانید از وانیل مایع نیز استفاده کنید.
- اگر زمان کمی دارید برای سریع تر سفت شدن لایه بیسکویتی آن را ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
- اگر قالب کمربندی نداشتید داخل یک قالب معمولی یک لایه نایلون قرار داده و بعد از آماده شدن به کمک نایلون چیز کیک را داخل ظرف سرو بگذارید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه چیز کیک آلبالو یخچالی خوشمزه و خانگی
- طرز تهیه چیز کیک انار خوشمزه و مجلسی
- چیز کیک ژاپنی ، کیک پنبه ای و لطیف
- طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کیک ردولوت ، کیکی خوش طعم و مخملی
- کیک آلبالو ، عصرانه ایی لذیذ و خوشمزه | Cherry cake
- طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه کمپوت سیب خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه به ۲ روش