طرز تهیه اشکنه رب انار
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه اشکنه رب انار ، یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
اشکنه از آن دسته غذاهای قدیمی، سنتی، ساده و پرطرفدار در بین ایرانیان است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. اشکنه از جمله غذاهای ایرانی می باشد که مانند آبگوشت و دیزی با نان سرو میشود.
اشکنه رب انار یکی از انواع اشکنه هاست که طعم ترش آن طرفداران بسیاری دارد. رب انار به خاطر داشتن ویتامین A ،E ،C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود. در ادامه طرز تهیه اشکنه رب انار خوشمزه را به ۲ روش به شما آموزش می دهیم.
روش اول
مواد لازم
- رب انار یک سوم پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد
- شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری
- آرد ۱ قاشق غذا خوری
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- آب ۲ پیمانه
طرز تهیه اشکنه رب انار
ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه ای مناسب با کمی روغن تفت می دهیم تا خوب تغییر رنگ داده و طلایی شود.
زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت میدهیم. آرد را ذره ذره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشود.
سپس شنبلیله را اضافه کرده، با مواد درون قابلمه تفت می دهیم و ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم.
سیبزمینیها را نگینی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت میدهیم، بعد داخل قابلمه در حال جوش میریزیم.
یک عدد تخممرغ را درون کاسه ای هم زده و به مواد اضافه و حرارت را ملایم میکنیم.
سپس رب انار را اضافه کرده و میگذاریم با مواد درون قابلمه چند جوش بزند و رنگ آن شفاف شود.
دو عدد تخممرغ دیگر را به صورت درسته در داخل قابلمه میشکنیم و هم نمیزنیم تا تخممرغها بسته شوند.
اشکنه رب انار شما آماده است. میتوان این غذا را با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کرد.
روش دوم
طرز تهیه اشکنه رب انار با دانه انار
دستور پخت دوم کاملا مشابه دستور اول است با این تفاوت که اگر می خواهید ترشی غذایتان را متعادل تر کنید و یا اینکه اگر رب انارتان خیلی ترش است، می توانید نصف پیمانه دانه انار (ترجیحا شیرین) قبل از مرحله افزودن تخم مرغ ها به اشکنه تان اضافه کنید.
نکات پخت
- اگر دوست ندارید تخم مرغ به صورت درسته در غذایتان مشخص باشد همه را با هم زده و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک تکه نشود.
- اگر دوست دارید اشکنه شما سفت تر و غلیظ تر باشد مقدار بیشتری آرد و سیب زمینی به غذا اضافه کنید.
- در صورت تمایل به این اشکنه می توان مقدار کمی شکر نیز اضافه کنید تا مزه آن ملس شود.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه اشکنه ساده و خوشمزه با سیب زمینی
- طرز تهیه اشکنه تهرانی ساده، اصیل و خوشمزه
- طرز تهیه اشکنه خراسانی ساده و خوشمزه
- طرز تهیه اشکنه شنبلیله خوشمزه و سنتی
- طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی ساده و خوشمزه
- طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجان خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه اشکنه ماست خانگی، ساده و خوشمزه