طرز تهیه بادمجان سوخاری
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه بادمجان سوخاری، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای محبوب سفره ایرانیان را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
بادمجان از جمله مواد غذایی است که طرفداران بسیاری دارد. غذاهای بسیار متنوعی با بادمجان تهیه می شود، از جمله خورش بادمجان، دلمه بادمجان، کشک بادمجان و… که بسیار خوشمزه هستند. یکی دیگر از انواع غذاها بادمجان سوخاری است.
بادمجان سوخاری، یک پیش غذای گیاهی و بسیار خوشمزه است. این غذا برای افراد گیاهخوار و یا افرادی که از خوردن انواع سوخاری به دلیل مصرف نکردن گوشت و مرغ امتناع می کنند مناسب است. در ادامه طرز تهیه بادمجان سوخاری ساده و خوشمزه در تابه و فر را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- بادمجان ۲ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری ۳/۴ فنجان
- پنیر پارمزان ۳/۴ فنجان (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان ها را پس از شستن به صورت حلقه حلقه یا به دیگر فرم های دلخواه برش بزنید (پوست گرفتن بادمجان ها اختیاری است). مقداری نمک روی آنها پاشیده و بگذارید تا یک ساعت بماند.
پس از یک ساعت مجددا بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب آن تخلیه شود. سپس روی دستمال تمیز قرار دهید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.
در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، با چنگال بزنید تا یکدست شود و کنار بگذارید.
آرد سوخاری و پنیر پارمزان را در ظرفی دیگر بریزید و مخلوط کنید. (اگر تمایلی به استفاده از پنیر پارمزان ندارید و می خواهید بادمجان سوخاری رژیمی داشته باشید پنیر را حذف کنید).
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید گرم شود. سپس حلقه های بادمجان را ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در ظرف آرد بغلتانید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید.
بادمجان سوخاری ساده و خوشمزه شما آماده است. برای تزئین می توانید از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید و با سس دلخواهتان آن را سرو کنید.
طرز تهیه بادمجان سوخاری در فر
اگر می خواهید بادمجان سوخاری شما کاملا رژیمی باشد می توانید آ« را در فر تهیه کنید. فر را با دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید و توری مخصوص همبرگر و سوخاری را روی سینی فر قرار دهید و صبر کنید تا فر گرم شود. سپس بادمجان ها را روی سینی توری چیده و برای ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته و طلایی شود.
نکات پخت
- استفاده از پنیر پارمزان در تهیه این پیش غذا کاملا اختیاری است.
- برخی علاوه بر آرد سوخاری از آرد سفید نیز استفاده می کنند و بادمجان ها را ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطانند.
- برای تزئین بادمجان های سوخاری خود می توانید به جای جعفری خرد شده از برگ ریحان نیز استفاده کنید.
- شما می توانید از سس رنچ یا سس گوجه مارینارا در کنار این بادمجان سوخاری استفاده کنید.
- می توانید یک قاشق غذاخوری آب یا شیر نیز به ظرف تخم مرغ ها اضافه کنید.
- بادمجان ها را می توانید به هر فرم دلخواه چون حلقه ای، قایقی و یا قلمی برش بزنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه خورش بادمجان ، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی
- طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه و مجلسی تبریزی
- طرز تهیه کشک بادمجان ، غذای اصیل و پرطرفدار ایرانی
- طرز تهیه کوکو بادمجان خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه بادمجان بقچه ای ، غذای خوشمزه ترکیه ای
- طرز تهیه آش بادمجان اصیل و خوشمزه
- طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجان خوشمزه و مقوی