طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی ، یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای اصفهانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
اصفهان از جمله شهرهایی است که دارای تنوع بسیار بالای غذاهای سنتی و قدیمی است. خورش ماست، بریانی اصفهانی، گوشت و نخود و… از انواع غذاهای بی نظیر و محبوب اصفهانی می باشند که حتما باید برای یک بار هم که شده آنها را امتحان کنید.
گوشت و نخود اصفهانی از انواع غذاهای سنتی و مقوی اصفهان می باشد. در طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی از گوشت، نخود، سیب زمینی، لیمو عمانی و نمک و زردچوبه و فلفل و اسفناج استفاده می شود. این غذا معمولا با برنج سرو می شود. در ادامه طرز تهیه گوشت و نخود لذیذ اصفهانی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- گوشت دویست گرم
- نخود دو پیمانه
- اسفناج دویست گرم
- سیب زمینی کوچک یک عدد
- پیاز متوسط یک عدد
- لیمو عمانی دو عدد
- نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه گوشت و نخود
برای تهیه این غذای خوشمزه نخود را خیس کنید و در طول زمان خیس خوردن نخود آب آن را چندین بار عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
پیاز را تفت دهید سپس گوشت را به پیاز بیفزایید و آن را سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. زردچوبه و فلفل را به گوشت و پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
سپس نخود خیس خورده را به گوشت بیفزایید و مقداری آب نیز به مخلوط مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت و نخود به خوبی پخته شوند.
بعد از اینکه گوشت و نخود پخته شدند سیب زمینی خرد شده و نمک را به مخلوط مواد بیفزایید. اسفناج ها را به خوبی بشویید سپس آن ها را تفت دهید و در اواخر پخت خورش به همراه لیمو عمانی به آن بیفزایید.
خوراک نخود و گوشت را درون ظرفی مناسب بکشید سپس آن را به همراه کشمش پلو یا پلوی زعفرانی و سالاد و نوشیدنی دلخواه و… میل کنید.
نکات پخت
- توجه داشته باشید که گوشت را باید به خوبی به همراه ادویه ها تفت بدهید تا بوی ناخوشایند آن از بین برود.
- نخود را از شب قبل به همراه مقداری آب خیس نمایید تا نفخ آن به صورت کامل گرفته شود.
- در صورت تمایل می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به خوراک نخود و گوشت بیفزایید.
- نمک را در اواخر پخت به مخلوط مواد بیفزایید در غیر این صورت گوشت به خوبی پخته نمی شود و مدت زمان پخت آن نیز بیشتر می شود.
- اسفناج ها را باید به خوبی تفت دهید و سپس به این خوراک خوشمزه بیفزایید.
- لیمو عمانی ها را درون مقداری آب خیس نمایید سپس آن ها را به خوراک بیفزایید تا طعم تلخی لیمو عمانی ها گرفته شود.
- لیمو عمانی ها را به کمک چنگال سوراخ نمایید سپس آن ها را به خوراک اضافه نمایید تا به خورش طعم و مزه بی نظیری ببخشند.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه ماش و قمری ، غذای سنتی اصفهان
- طرز تهیه آبگوشت ساده، خوشمزه و خانگی
- طرز تهیه آبگوشت رسمی و مجلسی خوشمزه
- طرز تهیه بزقرمه ، غذای خوشمزه و اصیل کرمانی
- طرز تهیه آبگوشت کرمانی (متنجنه) خوشمزه و سنتی
- طرز تهیه آبگوشت باغی ، غذای سنتی و لذیذ کرمانشاه
- طرز تهیه آبگوشت قنبید خوشمزه ، غذای محلی قم
- طرز تهیه آبگوشت غوره خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه اشکنه ساده و خوشمزه با سیب زمینی
- شله مشهدی ، اصیل ترین غذای مشهد
- طرز تهیه آب قلم مقوی و پرخاصیت