طرز تهیه کباب پاکستانی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کباب پاکستانی ، یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای پاکستانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
کباب از جمله غذاهایی است که نه تنها در ایران بلکه در کشورهای همسایه چون ترکیه، پاکستان و تمام کشورهای عربی از محبوبیت بالایی برخوردار است و یکی از غذاهای مهم و پرطرفدار به حساب می آید.
کباب پاکستانی یکی از کباب های خوشمزه و لذیذ است که به کباب کوبیده شباهت دارد. در غذاهای پاکستانی معمولا از ادویه بیشتری استفاده می شود. این کباب عطر و طعمی عالی دارد. در ادامه طرز تهیه کباب پاکستانی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- پیاز بزرگ ۲ عدد
- سیر ۴ حبه
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- گشنیز ساطوری شده نصف پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
- کره و زعفران دم کرده به مقدار لازم
طرز تهیه کباب پاکستانی
برای تهیه این کباب خوشمزه، ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید. گشنیز را تمیز کنید و ساطوری ریز خرد کنید. ۲ عدد از گوجه فرنگی ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید. سیر را هم پوست بگیرید و پوره کنید.
در ادامه باید گوشت را به همراه پیاز، سیر، گوجه فرنگی نگینی شده، گشنیز و ادویه ها خوب ورز دهید. برای این کار بهتر است دستکش استفاده کنید و مواد را به خوبی ورز دهید تا منسجم شوند. سپس روی مواد را کشیده و برای ۱ الی ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد گوشت برود.
در ادامه باید سینی فر را چرب کنید و از مواد بردارید و با کمک کوبیده زن یا با دست به شکل کوبیده در بیاورید و داخل سینی فر قرار دهید و روی آن را شکل دهید. روی سینی را فویل کشیده و ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه بگذارید تا کباب پخته شود. در انتها فویل را بردارید و با مخلوط کره و زعفران روی کباب ها را رومال کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید.
به دلخواه می توانید در آخر گوجه فرنگی های باقی مانده را به همراه سیب زمینی ها پوست بگیرید و خرد کنید و داخل فر قرار دهید تا کبابی شوند و زمان سرو کباب از آنها استفاده کنید.
تهیه کباب پاکستانی در تابه
برای پخت این کباب در تابه نیز مواد را کف تابه چرب شده بریزید و با کمک قاشق مانند کباب تابه ای جدا کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد از پختن یک طرف برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
در نهایت کباب ها را به همراه سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی سرو کنید. در تهیه به این روش نیز از مخلوط کره و زعفران استفاده کنید تا دو طرف کباب خوشرنگ شود.
مقالات بیشتر بخوانید:
- آشنایی با بهترین و لذیذترین کباب های ترکیه
- طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی و مجلسی در خانه
- طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کباب شیشلیک حرفه ای و مخصوص
- طرز تهیه کباب برگ خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کباب سلطانی مخصوص و خوشمزه
- طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه فیله ماهی کبابی لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه میگو کبابی خوشمزه و مخصوص