طرز تهیه سس آلفردو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سس آلفردو ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین سس ها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سس آلفردو یکی از سس های بسیار محبوب و پرطرفدار ایتالیایی در سرتاسر دنیا می باشد. این سس خوشمزه و خوش طعم با انواع غذاها استفاده می شود که در بین آنها پاستا آلفردو بسیار محبوب و پرطرفدار است.
آلفردو یک سس خامهای سفید ساده با بافت لطیف است که مواد اصلی آن خامه، کره و پنیر پارمزان است. به همین دلیل این سس سنگین می باشد و کالری آن بالاست. اگر می خواهید سس شما رژیمی تر باشد می توانید آن را با شیر و بدون خامه تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه سس آلفردو به ۲ روش را به شما آموزش می دهیم.
سس آلفردو با خامه و پنیر پارمزان
مواد لازم
- خامه پرچرب ۴ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
- کره ۱/۴ پیمانه
- سیر ۲ حبه
- جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
* استفاده از پنیر پارمزان در این سس اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه
ابتدا کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود. سپس آن داخل یک شیرجوش ریخته و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود. وقتی کره خوب ذوب شد، سیر رنده شده را به کره اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم تا عطر سیر خارج شود.
خامه را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا یکدست شود. سپس پنیر پارمزان رنده شده را افزوده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم می زنیم تا غلیظ شود.
در انتها نمک و فلفل سیاه را به سس آلفردو اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم و ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. سس آلفردو خوشمزه شما آماده است.
سس آلفردو با شیر و بدون خامه
مواد لازم
- شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
- پنیر پارمزان ۱ و ۱/۲ پیمانه
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۲ حبه
- آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه سس آلفردو با شیر، کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. سیر را رنده کنید و با کره کاملا تفت دهید تا عطر آن خارج شود و به رنگ طلایی دربیاید ولی مراقب باشید نسوزد. سپس آرد را با سیر و کره کمی تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
حالا شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام مواد مایه سس را به هم بزنید تا گلوله نشود. وقتی آرد و شیر کاملا با هم یکدست شدند، پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید.
در آخر وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند، آن را بچشید و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس حرارت را خاموش کنید. بد نیست بدانید که سس آلفردو با شیر، به اندازه سس آلفردو با خامه غلظت و چربی ندارد و رژیمیتر است.
نکات مهم
- در این سس می توانید به دلخواه پنیر پارمزان را حذف کنید.
- به دلخواه به جای کره می توانید از روغن زیتون استفاده کنید.
- به جای یک حبه سیر میتوانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر استفاده کنید اما عطر سیر تازه سس را لذیذتر می کند.
- بعد از درست کردن سس و خاموش کردن حرارت، سس غلظت بیشتری پیدا میکند و خودش را میگیرد.
- این سس به صورت گرم سرو می شود. پس بهتر است آن را به صورت تازه مصرف کنید.
- اگر سس شما حاوی گلولههای آرد بود، در انتها میتوانید آن را از صافی رد کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سس گوجه فرنگی مارینارا ایتالیایی
- طرز تهیه سس ارده (سس کنجد) برای سالاد و انواع غذاها
- طرز تهیه سس بشامل (سس سفید لازانیا) خوشمزه و حرفه ای
- طرز تهیه سس قارچ خوشمزه و مخصوص برای انواع غذاها
- بهترین روش دم کردن زعفران و نکات آن
- مهمترین خواص فلفل دلمه ای و مضرات آن
- فلفل دلمه ای نر و ماده ، شایعه یا واقعیت ؟
- طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه با بافتی سفت
- طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه
- طرز تهیه شیر عسلی خانگی و خوشمزه