طرز تهیه کتلت ماهی سالمون
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کتلت ماهی سالمون را خواهیم داشت. برای آشنایی با دستور پخت این غذای خوشمزه، ساده و محبوب در ادامه همراه ما باشید.
یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کتلت است. انواع بسیار زیادی کتلت در لیست غذاهای ایرانی از جمله کتلت گوشت، کتلت مرغ، کتلت قارچ، کتلت ماهی، کتلت عدس و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد.
کتلت ماهی سالمون، یکی از لذیذترین و مقوی ترین انواع کتلت هاست. این غذا را می توانید مانند سایر کوکوها و کتلت ها به عنوان یک شام یا ناهار سبک و فوری تهیه و سرو کنید. شما به دلخواه می توانید به کتلت خود سیب زمینی اضافه کنید یا آن را حذف کنید. همچنین می توان در تهیه این غذا از ماهی خام و یا پخته استفاده کرد. در ادامه طرز تهیه کتلت ماهی را به شما آموزش خواهیم داد و سپس نکات آن را خواهیم گفت.
مواد لازم
فیله ماهی سالمون | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
جعفری و گشنیز | هر کدام ۱ قاشق غذا خوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن و آرد سفید | به میزان لازم |
طرز تهیه کتلت ماهی سالمون
شما می توانید ماهی را بخارپز یا آبپز کنید برای این کار ماهی را بعد از شستن به همراه ۱ عدد از پیازها و ۱ حبه سیر و کمی ادویه و نمک و مقداری آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا ماهی پخته شود بعد از پختن ماهی آن را از قابلمه خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس آن را خرد کنید.
در ادامه سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده بزنید. شما به دلخواه می توانید رنده ریز یا درشت انتخاب کنید سپس آب سیب زمینی را بگیرید و بعد پیاز را نیز پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را حسابی بگیرید. سپس گشنیز و جعفری تازه را پاک کنید و ساطوری ریز خرد کنید.
در ادامه ماهی پخته شده را داخل کاسه ریخته و پیاز و سیب زمینی و بعد گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کنید و در حدود ۳ قاشق غذاخوری آرد سفید بریزید و تمام ادویه و سیرهای باقی مانده که پوره کردید را به همراه تخم مرغ اضافه کنید. حالا مواد را با دست خوب ورز دهید تا ماهی کاملا مزه دار شوند.
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود. اگر دوست دارید کوکوهای یک اندازه داشته باشید از قالب فلافل استفاده کنید. قالب را با روغن داغ چرب کنید و مقداری از مواد را داخل قالب زده و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود و یا با دست به آن شکل دهید سپس سرخ کنید و در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید و با پلو یا نان میل کنید.
نکات مهم پخت
- در کتلت ماهی می توانید به دلخواه سیب زمینی را حذف کنید.
- استفاده از ادویه های مختلف چون پودر کاری و پاپریکا اختیاری و کاملا طبق ذائقه شماست. در کتلت ماهی از ادویه ماهی هم می توانید استفاده کنید.
- می توانید علاوه بر جعفری و گشنیز از سبزیجات دیگر چون شوید و پیازچه نیز برای طعم دار کردن کتلت خود استفاده کنید.
- اگر طعم زیره را دوست دارید می توانید کمی زیره اضافه کنید تا سردی ماهی را بگیرد.
- پخت این کتلت در فر کاملا این غذا را رژیمی و سالم می کند.
- می توانید کتلت را در پودر سوخاری بغلطانید و بعد سرخ کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه کوفته تبریزی ، غذای اصیل آذربایجان
- طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه و نکات آن
- طرز تهیه چی کوفته ترکیه با بلغور | Çiğ köfte
- طرز تهیه کوفته بلغور ساده و مقوی
- طرز تهیه کوفته ماهی خوشمزه و ساده