طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجان

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجان ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

اشکنه از آن دسته غذاهای قدیمی، سنتی، ساده و پرطرفدار در بین ایرانیان است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. اشکنه از جمله غذاهای ایرانی می باشد که مانند آبگوشت و دیزی با نان سرو میشود.

اشکنه گوجه بادمجان یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که از جمله غذاهای محلی گرمسار به شمار می رود و همانطور که از اسم آن مشخص است در تهیه آن از بادمجان استفاده می شود. این اشکنه بسیار مقوی است. در ادامه طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجان ساده و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجان - عکس از: golemanoto.ir
طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجان – عکس از: golemanoto.ir

مواد لازم 

  • بادمجان ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سیر رنده شده ۳ حبه
  • شنبلیله خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجان

برای تهیه اشکنه گوجه بادمجان ابتدا در ظرف مناسب مقدار کمی روغن می ریزیم، پیاز را خلالی کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کاملا طلایی شود.

خواندن
طرز تهیه اشکنه پیاز ساده و مقوی

سپس بادمجان و گوجه را دو قسمت کرده و همراه با پیاز به مدت ۵ دقیقه و با شعله کم تفت میدهیم. بعد زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

سپس شنبلیله خشک را می ریزیم و همه مواد را یک تفت کوچک داده و بعد رب گوجه را هم اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. رب که رنگ انداخت، سیر را اضافه و مقدار کمی آب می ریزیم و اجازه میدهیم خوب بپزد و جا بیفتد.

حدود نیم ساعت مانده به اتمام پخت، سیب زمینی را پوست کنده و چهار قسمت کرده و در قابلمه میریزیم و بعد اجازه می دهیم با شعله کم به پختن ادامه دهد.

در این مرحله نمک را اضافه کنید و در ۱۰ دقیقه آخر، تخم مرغ ها را در جاهای مختلف روی اشکنه و بدون هم زدن شکسته و می گذاریم تا پخته شوند.

وقتی تخم مرغ ها خود را گرفتند اشکنه حاضر است و می توانید آن در ظرف های مورد نظرتان سرو کنید و با ترشی نوش جان کنید.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

به این مقاله امتیاز دهید