طرز تهیه کوکو هویج
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کوکو هویج ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کوکو است. انواع بسیار زیادی کوکو در لیست غذاهای ایرانی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکو اسفناج، کوکو کدو، کوکو مرغ و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد.
کوکو هویج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی است که طعمی عالی دارد. این کوکو با مواد متنوعی تهیه می شود و میتوان آن را با سیب زمینی و یا بدون آن تهیه کرد. در ادامه ابتدا طرز تهیه کوکو هویج ساده و خوشمزه و سپس با سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- هویج ۳ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- سبزیجات معطر ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا هویج ها را پوست بگیرید سپس رنده ریز بزنید و آن را داخل آبکش ریخته و فشار دهید تا اگر آب اضافی دارد خارج شود. سپس داخل کاسه ای بریزید. (دقت کنید این کوکو به واسطه داشتن هویج اصلا طعم و مزه شیرینی ندارد و مانند دیگر کوکو ها می باشد زیرا از هویج خام استفاده شده است).
تخم مرغ ها را به کاسه اضافه کنید. (اگر تخم مرغ های شما کوچک است می توانید ۳ عدد استفاده کنید ولی اگر درشت است ۲ عدد کافی می باشد). در ادامه پیاز را رنده ریز بزنید و آبش را گرفته و اضافه کنید. سیر را نیز پوره کنید و اضافه کنید.
حالا باید سبزیجات معطر را اضافه کنید که می توانید از کمی ترخون و ریحون خشک شده یا نعنا خشک یا گشنیز به دلخواه استفاده کنید. مواد را هم بزنید و در ادامه ادویه و نمک را اضافه کنید. در انتها آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه منسجمی بدست بیاید.
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود. می توانید برای تهیه این کوکو به دو صورت آن را سرخ کنید یا مانند کوکو سبزی همه مواد را داخل تابه پهن کنید و صبر کنید تا یک طرف مواد پخته شود سپس طرف دیگر را سرخ کرده و برش بزنید و یا می توانید با قاشق از مواد کوکو هویج برداشته و داخل روغن دانه دانه سرخ کنید.
پس از سرخ شدن کوکوها و در انتها آنها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید. سپس کوکوها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و با نان تازه سرو کنید.
کوکو هویج با سیب زمینی
دستور پخت کاملا مشابه دستور بالاست با این تفاوت که شما ۱ عدد سیب زمینی را نیز رنده می کنید و به همراه هویج داخل ظرف می ریزید. با دست مواد رنده شده را فشار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود. سپس مانند دستور بالا بقیه مواد را نیز اضافه می کنیم.
نکات پخت
- اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.
- افزودن سبزیجات معطر دلخواه و قابل حذف است.
- برای طعم بهتر می توانید ۴ ساقه پیازچه ریز خرد شده نیز به مواد کوکو اضافه کنید.
- در تهیه کوکو هویج می توانید از کمی گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
- به دلخواه می توانید ۱ قاشق غذاخوری زرشک نیز به مواد اضافه کنید.
- می تونید از ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم شده هم برای رنگ بهتر کوکو استفاده کنید.
- اگر نیاز بود و کوکو خیلی شل بود از آرد بیشتری استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه کوکو گوشت مجلسی خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه کوکو اسفناج پنیری ، وعده ای لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج ساده و مقوی
- طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی به ۳ روش خوشمزه
- طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوکو بادمجان خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوکو پیازچه مجلسی و با طعم بسیار عالی
- طرز تهیه کوکو لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی تبریزی
- طرز تهیه کوکو باقلا سبز خوشمزه و مقوی